אפשר עוד פרטים?מקום מדהים!
הילדים נהנו מאד,
מומלץ!
שווה להגיע מחוץ לעיר? אם כן הקווים הבינעורניים עוצרים שם?ממוקם ברובע ו' רחוב חיים חורי (לא זוכרת מספר בנין) ליד טיפת חלב, בית ספר בית יעקב גור אידיש.
מקום מדהים!
ממש עיר הילדים.
אני הייתי עם הילדים שלי שם, היינו 3 שעות והילדים לא הפסיקו להתעסק ולהנות עד שהלכנו.
כל הזמן היה מה לעשות יש גימבורי קטן. במה ותפאורה להצגות רכבת, "מסעדה" עם פיצה, צרכניה עם מצרכים מקרר עגלות וקופאי. בית כנסת, משמר המלכה, תינוקיה, בית עם מטבח ועגלול.. בקיצור וכמעט שכחתי-מספרה לבובות (בלי מספריים) בקיצור מקום מושלם לילדים!
הכי כדאי להגיע עם קבוצה שיש אינטרקציה בין הילדים. שהם מכירים, קצת, משפחה, שכונה..
לכו-תהנו!!
הגילאים תלוי, אני הייתי עם גדולים יחסית.
7 10 ו12.
התעסקו כל הגילאים.
מחיר כניסה אני לא יודעת- היינו קבוצה.
קוים בינעירוניים לא עוצרים שם-נראה לי לרדת בפונביז ומשם ללכת קצת ברגל.
5 דקות:
צפה בקובץ המצורף 341975
אין עליהם לכאורה מידע ברשת. היה פרסום בהבית שלנו.
ויש פרסום בעיתונים באשדוד.
אין את המספרים כרגע על ידי.
אין עליהם לכאורה מידע ברשת. היה פרסום בהבית שלנו.
ויש פרסום בעיתונים באשדוד.
אין את המספרים כרגע על ידי.
נסיעה בקו פנימיזה קרוב לאשדוד ים?
אפשר לשלב אותם ביחד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: