שימי לב- מתחם התחנה פותחים כמדומני רק ב9-מתחם התחנה
וודאי שאפשר.שימי לב- מתחם התחנה פותחים כמדומני רק ב9-
כך שאין את האופציה לצלם שם בזריחה...
אני ממליצה לצלם בזריחה, מדובר בחוף מעורב ויותר מורכב בזמן השקיעה.מתכננת לצלם במתחם התחנה פעם ראשונה,
אשמח לדעת איך מגיעים מבני ברק (ברכב)
והאם הים נמצא ממש שם, או במרחק הליכה
ומתי מומלץ לצלם שם, בזריחה או בשקיעה, האם החוף ריק מאנשים?
תודה על כל מידע!
תודה רבה על התשובה המפורטת!!!וודאי שאפשר.
החנויות אולי נפתחות מאוחר יותר, אבל האתר עצמו פתוח.
אני ממליצה לצלם בזריחה, מדובר בחוף מעורב ויותר מורכב בזמן השקיעה.
מגיעים לים- חוף הכלבים צ'ארלס קלור, צריך לנווט שם טיפה בשביל לזהות לאיפה כדאי להכנס.
אם את פעם ראשונה קחי לך את הכמה דקות ספייר בשביל למצוא את המקום הכי מוצלח. (אישית מצלמת בעיקר ליד סוכת המציל בחוף הכלבים, וגם בסלעים באיזור)
מהזריחה יש אפשרות לצלם בטווח של חצי שעה עד שעה עד שהאיזור נשרף לחלוטין
אם אתם עם רכב- אפשר לנסוע אחר כך למתחם התחנה, כמה דקות
אפשר גם ברגל- זה ממש ממול.
במתחם עצמו אפשר למצוא פינות מוצלות עד שעה מאוחרת יחסית.
שלחי לי מייל ואשלח לך בשמחה.אם מישהי מסכימה להעלות תמונות שצולמו שם או לשלוח לי למייל אני ממש אשמח!!!
תודה
יהיו אנשים בשקיעה, (אגב, גם בזריחה לא ריק לחלוטין אבל בלי השוואה)@שרי פריזל או כל אחת שמכירה את החוף שם
אשמח לדעת האם אפשרי לצלם שם בשקיעה או שזה סיכון ויכול להיות שיהיו אנשים/כלבים ולא אמצא מקום ריק?
יצא לכן לצלם שם בשקיעה?
ממש תודה!!!
תודה! לא ממש הבנתי איפה זהשם שם גרפיטי מהיציאות של המתחם..
בכיוון של הים יש גזר עם גרפיטי,
בתוך המתחם יש איפשהו במקום צדדי וליד בתחנת הרכבת שזה ממש דקה משם בכיון הנגדי מהים יש שם המון גרפיטי
אולי יש פה מישהי שתוכל להסביר יותר ברור איך למצוא את זה
שלחתי, תודהאת בכיף יכולה לשלוח לי מייל
שלחתי, תודהשלחי לי מייל ואשלח לך בשמחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: