דרוש מידע מתחם בזק -רמות

יוגורט

משתמש מקצוען
ראיתי פרסום בעלון במה על אפשרות לקנות דירה בלי משכנתא
משלמים 450000 אח"כ שכירות חודשית החל מ4000 ואחרי 18 שנה את היתרה... כמובן כולל ריביות
נשמע טוב מדי
, מישהו יכול להאיר את עיני? האם יש כאן סיכון? אני מנסה להבין מה האינטרס של מי שבונה?

שילוחון

משתמש פעיל
קבוצתרכישה אולי???

ניסיתי מס' פעמים להתקשר למספר ואין כל מענה ... זה ממש מוזר-אולי גם חשוד ? קצת?

לבן

משתמש סופר מקצוען
התקשרתי. נתנו מעט פרטים, בצורה מעורפלת, לא הסכימו לשלוח חומר למייל (מה יש לשלוח? כבר ענינו לכם על הכל).
הפרט היחיד שהצלחנו לחלץ הוא שמדובר בקרקע פרטית.

לא הצלחתי לברר האם יש אישורי בנייה, חברת בנייה, מי עומד מאחורי הפרוייקט (בעבר היתה שם קבוצת רכישה שקרסה אם איני טועה) ערבויות בנקאיות- כלום.

רעואל

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
כבר לפני כמה שנים שמעתי ממישהו שקנה שם שלא נראה שהענינים שם מתקדמים....

ארי62

משתמש פעיל
אם מדובר בזה, אז זה לא נראה קבוצת רכישה ונראה משהו מסודר.לגבי הפרסום גם אני ראיתי וזה היה קצת מוזר,ולא היה נראה מטעם החברה. אולי יש באותו מתחם כמה פרוייקטים ? לא יודע אבל מהיכרות עם האיזור לא נראה לי

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
תקשיבו טוב:
הייתי בעבר חבר מועצת עמותה בקבוצת רכישה גדולה, כך שיצא לי להיות מעורה בהתלבטויות מהסוג הנזכר, שותף לדילמות איתם מתמודדים בקבוצות.
באותו זמן ביררתי היטב (ככל שיכולתי) את נושא "מתחם בזק ברמות", ומה שהוברר לי מעל לכל ספק - שאף אחד שם לא באמת יודע מה הוא עושה...
לא מדבר על ישרותם (גם אם היא ישרה בעיניהם), בכל מקרה "מומחויותם" מוטלת בספק גדול!
(אגב, היתר בניה יש להם מזמן, דרך יגאל לוי).

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
@תלמידים ואתה מדבר על החברה בקישור לעיל?
אל תתפסו אותי על המילה, רק זוכר פרטים מלמעלה.
הפרויקט התחיל מכמה יזמים פרטיים שהתמודדו כקבוצת רכישה על רכישת הקרקע, במשך הזמן (לאחר הזכיה) הם תפסו שברשותם מכרה זהב, ושניתן להוציא תב"ע לכפול מהדירות שתוכנן שם מתחילה (או באמצעות איחוד קרקעות או משהו בסגנון). כאן נכנסה חברת אלונים ששיווקה את הדירות (חצי מהשטח) כדירות קבלניות לכל דבר ועניין.
לרוכשים מהקבוצה - לא נאמר דבר בעניין (באמת לא ברור, הלא זה רשום על שמם, ואם מישהו אמור להרוויח - זה הם, ובינתיים מחיר הבניה רק עולה...), אז השיגו מהר היתר בניה + חניות ושאר ירקות, בסיועו של האדריכל בעל הקשרים האגדי (בעיריית ירושלים בלבד! ולא כמו שטעו אחרים ואכמ"ל).
ומסיבות שאינם ברורות, ולמרות שככל הנראה היו רוכשים דרך חברת אלונים, הפרויקט התעכב ללא הסבר מניח את הדעת.
כשראיתי את המודעה המשונה על השיטה החדשה למכירת דירה - באמצעות תשלום "דמי שכירות" במקום משכנתא, הבנתי שמישהו כאן מנסה לעשות סיבוב שלישי...

נערך לאחרונה ב:

arv

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
לפני חמש שנים, בררנו בענין, הביאו לנו פרוספקט ופולדר , הכל היה נראה רציני.
ברגע האחרון נסוגנו מהענין שהיה נראה קצת תמוה בהתנהלות וב"ה.
עד היום לא זז שם כלום- קרן הצבי.

ייייייי

משתמש צעיר
צילום מקצועי
זה התפרסם כבר לפני כמה שנים אני נפגשתי איתם אני כבר לא זוכר הכל
מה שאני כן זוכר שהם אמרו לי שהם מנהלים קבוצות רכישה בכמה מקומות בארץ נדמה לי בגילה ובגעת זאב או בית שמש לטענתם זה חברת מימון מחו"ל עם רעיון חדש שפעם ראשונה בארץ אני ברחתי
באופן כללי כדאי לא לקרוא עיתונים זה מסכן את כספך:p

DDESIGN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
קופץ על האשכול,
בינתיים כל התגובות כאן הן על סמך מידע ישן, האם יש מישהו שמכיר את הפרוייקט נכון להיום?
האם זה נכון שכבר התחילו לבנות?
לא הצלחתי להבין האם יש כאן שני יזמים שונים?
האם זה שהכסף מונח בנאמנות אצל עורך דין, זה בטוח מספיק?

אני1000

משתמש מקצוען
בחודשיים האחרונים הרסו שם את הבנין בזק הישן ונדמה לי שעדין מפנים

Netta

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הנדסת תוכנה
סליחה על ההקפצה, אבל מישהו יודע האם יש חדש בפרויקט הזה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה