שבוע טוב ומבורך!
קודם כל - כיף כל כך לקבל את הפידבקים שלכם!
מרגש ממש !
שנית, כמה וכמה בקשו ממני לצרף את המתכון גם כקובץ שיהיה קל להדפיס - אז באהבה מצרפת לכן. תהנו!
אם יש לכן איזו שאלה על המתכון - אני משתדלת להציץ לפה פעמיים -שלוש בשבוע. אז כתבו ותייגו אותי
עוגת לוטוס
המתכון מיועד לתבנית תנור גדולה
כוס - זו כוס חד פעמי של שתיה חמה קלאסית.
לעוגה:
10 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
3 כפות קרם לוטוס
לקרם:
400 מ"ל ריצ'
5 כפות קרם לוטוס
אופן ההכנה:
הקציפי במהירות גבוהה ביצים שלמות וסוכר למשך 7 דקות עד לקבלת קצף תפוח
הנמיכי את מהירות המיקסר והוסיפי את שאר החומרים. לסיום - הוסיפי את קרם הלוטוס וערבבי רק עד לאיחוד.
חלקי את הבלילה ל3 חלקים ושטחי כל חלק על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה
אפי בחום של 180 מעלות למשך כ12 דקות
צנני לחלוטין.
הקציפי את חומרי הקרם ומרחי שליש בין שכבה לשכבה
בחלק העליון - העברתי סרגל פסים - אפשר לעשות גלים גם עם מזלג
חתכי את העוגה כשהיא חצי קפואה כך תקבלי פרוסות סימטריות.
קודם כל - כיף כל כך לקבל את הפידבקים שלכם!
מרגש ממש !
שנית, כמה וכמה בקשו ממני לצרף את המתכון גם כקובץ שיהיה קל להדפיס - אז באהבה מצרפת לכן. תהנו!
אם יש לכן איזו שאלה על המתכון - אני משתדלת להציץ לפה פעמיים -שלוש בשבוע. אז כתבו ותייגו אותי
עוגת לוטוס
המתכון מיועד לתבנית תנור גדולה
כוס - זו כוס חד פעמי של שתיה חמה קלאסית.
לעוגה:
10 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
3 כפות קרם לוטוס
לקרם:
400 מ"ל ריצ'
5 כפות קרם לוטוס
אופן ההכנה:
הקציפי במהירות גבוהה ביצים שלמות וסוכר למשך 7 דקות עד לקבלת קצף תפוח
הנמיכי את מהירות המיקסר והוסיפי את שאר החומרים. לסיום - הוסיפי את קרם הלוטוס וערבבי רק עד לאיחוד.
חלקי את הבלילה ל3 חלקים ושטחי כל חלק על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה
אפי בחום של 180 מעלות למשך כ12 דקות
צנני לחלוטין.
הקציפי את חומרי הקרם ומרחי שליש בין שכבה לשכבה
בחלק העליון - העברתי סרגל פסים - אפשר לעשות גלים גם עם מזלג
חתכי את העוגה כשהיא חצי קפואה כך תקבלי פרוסות סימטריות.