מה זה איך יודעים ??דור 3 כן?
ואיך הם יודעים?
השאלה האם לא יהיה בכלל קליטה של דור 2מה זה איך יודעים ??
הם מנתקים את הקליטה דרך האנטנות של דור 2.
אבל איך הם יודעים איזה מכשיר התחבר אי פעם לסים או לא,מה זה איך יודעים ??
הם מנתקים את הקליטה דרך האנטנות של דור 2.
מדובר על סים של דור 2.אם יש לכם איזה טלפון ישן, זה הזמן להכניס לו סים.
מצד שני יש קושי בלהתחבר לשיחה בשעות הערב בדור 2לא יודע, אבל במודיעין עילית הקליטה הכי טובה היא דור 2
ב31.12.2025 גם המכשירים הקיימים בדור 2 ו3 ינותקו.
עד כמה שאני יודעת, ואני לא בורה במאה אחוז בדברים האלה - אי אפשר לעשות שרק מכשירים שהופעלו לראשונה לפני תאריך מסויים יוכלו לקלוט אותו סלולריים.רק מכשירים חדשים שלא חוברו לרשת בעבר לא יוכלו להתחבר.
תבררו עם חברת הסלולר שלכם.עד כמה שאני יודעת, ואני לא בורה במאה אחוז בדברים האלה - אי אפשר לעשות שרק מכשירים שהופעלו לראשונה לפני תאריך מסויים יוכלו לקלוט אותו סלולריים.
הדרך שלפי מה שאני יודעת היא היחידה - פשוט לא לשדר את האותות הסלולריים שהמכשיר תומך בהם
זה לא מה שכתובגם דור 2 וגם דור 3.
רק מכשירים חדשים שלא חוברו לרשת בעבר לא יוכלו להתחבר.
ב31.12.2025 גם המכשירים הקיימים בדור 2 ו3 ינותקו.
שלום לך יאנג, ביי ביי סי 2, סמסונג אברייכים לא נשכח אותך!
לא יודע, אבל במודיעין עילית הקליטה הכי טובה היא דור 2
לדור 2 יותר קל במקומות מסיומים להתחברמצד שני יש קושי בלהתחבר לשיחה בשעות הערב בדור 2
תחפשו הגדרות, טלפון, רשתות ומה כתוב לכם?איך אפשר לדעת מה עם נוקיה 208? זה דור 2?
2 ו-3איך אפשר לדעת מה עם נוקיה 208? זה דור 2?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: