יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צילמתי לפני חודש חודשים, אשמח לקבל חוו"ד
מה יותר מדי?נכתב ע"י חננוש;1117759:אחינועם, לדעתי קצת יותר מידיי...
קרפתי בדיוק עד סוף הגוש הצהוב מימין, קצת פחות היה משאיר משולש צהוב נוצץ.נכתב ע"י חננוש;1117770:הקרופ, טיפונת אכזרי לתמונה.
בעיני.
אני מבין מה שאת אומרת, אבל אולי במקום לקרופ עד כדי כך, היה עדיף לערב את פוטושופ בעניין?נכתב ע"י אחינועם;1117776:קרפתי בדיוק עד סוף הגוש הצהוב מימין, קצת פחות היה משאיר משולש צהוב נוצץ.
א. מי שמכיר אותי יודע שלא מצופה ממני כלום....נכתב ע"י השקעה;1117891:תמונה מאוד יפה, לא הסגנון שלך..
ממך היה מצופה שמטיול בשוק הכרמל/נחלת בנימין או מה שזה לא יהיה תביא את הדמויות/היצורים וההתרחשויות, זאת דומה מדי לדוגמאות שמראים בכיתה.
בכ"א צילום טוב והכל
נכתב ע"י השקעה;1117891:תמונה מאוד יפה, לא הסגנון שלך..
ממך היה מצופה שמטיול בשוק הכרמל/נחלת בנימין או מה שזה לא יהיה תביא את הדמויות/היצורים וההתרחשויות, זאת דומה מדי לדוגמאות שמראים בכיתה.
בכ"א צילום טוב והכל
נכתב ע"י יצירתית;1117920:דוקא יצורים זה מה שמראים ומה שתלמידים מצלמים
זה כבר נדוש...
נכתב ע"י קקטוס;1117992:ד"א מישהו יכול להסביר לי איך הבניין שמשתקף במשקפיים, בפוקוס?
מישהו שיודע?נכתב ע"י קקטוס;1117992:ד"א מישהו יכול להסביר לי איך הבניין שמשתקף במשקפיים, בפוקוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: