תנסה לברראופטימלי גם ממש זול.
ויש גם איזה אתר אמריקאי במחירים בדיחה, לא זוכרת את שמו. כתבו עליו פה פעם.
תודהיש איזה איש נחמד שעובר מעיר לעיר ועושה מכירות משקפים בZול ממש
אשיג לך רגע את הפרטי התקשרות איתו
אופטימלי גם ממש זול.
ויש גם איזה אתר אמריקאי במחירים בדיחה, לא זוכרת את שמו. כתבו עליו פה פעם.
ככה היה זכור לי.תנסה לברר
ותמהני שאופטימלי זול...?!
מנסיון?Glasses Online & Contacts | Affordable Eyewear Starting at $6.95 | Zenni Optical
Find affordable glasses, sunglasses, and contacts at Zenni. Shop our range of prescription and non-RX frames, from classic to trendy styles, starting at $6.95!www.zennioptical.com
אישית הזמנתי מהם רק פעם אחת לפני כמה שנים אבל יש לי חברות שקבוע קונות משם לכל המשפחה.מנסיון?
זה מגיע לארץ? תוך כמה זמן?אישית הזמנתי מהם רק פעם אחת לפני כמה שנים אבל יש לי חברות שקבוע קונות משם לכל המשפחה.
מגיע לארץ. הם כותבים שתוך 15-25 ימים.זה מגיע לארץ? תוך כמה זמן?
יש אפשרות גם לדיקוק וצלינדר?אישית הזמנתי מהם רק פעם אחת לפני כמה שנים אבל יש לי חברות שקבוע קונות משם לכל המשפחה.
כן.יש אפשרות גם לדיקוק וצלינדר?
שירות על הפנים~!אופטיקה 109
יש אפשרות גם לדיקוק וצלינדר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: