איפה החנות?אם את מבני ברק
יש ביהודה הנשיא פינת בן זכאי חנות שמחזיקה יחסית מלאי של דברים ישנים - אולי תמצאו שם
כי חיפשנו בכל הטמבורים באזורקניתי כזה לפני כמה ימים
למה נראה לך שלא יתאים?
גבי את שקד, ליד המכולת בכיכר.איפה החנות?
מכירה את האזור ולא זוכרת שום חנות מתאימה בפינה (בצד של וולף?)
אמרו לי אבל לא יודעת איך מחפשים שם כזה דברתחפשי באליאקספרס, אצל הסינים.
גם לנו יש כיורים מאד ישנים ולא מצאנו מסננת מתאימה... שם יש מבחר יחסית גדול ולא רק מה שמציעים כאן.
כן8.3 זה טוב? :|
איך זה?כן
לא צריכה על המיליטר
אבל נראה שיש או 7.4 או 8.8 (בקוטר התחתון)
אבל אני רוצה מכסה אטום לגמרי!!!
כי קורה שהמים עולה ואם הוא יהיה אטום לא יצאו לי מים (אלא אם כן זה בשעת לחץ)
תודה רבה רבה
נראה יותר טוב
לא מוצאת תסתכלי בקישור שהבאתי לך בתמונות, זה 8.3 ולא 9 כמו שכתובנראה יותר טוב
יש עוד אולי
בעוד גדלים?<
מה זה מכסה?אפשר לעשות פתרון פשוט - קוטר הפתח בריצוף גדול יותר ממילא אפשר להלביש עליו מכסה עם מסגרת (יש עגולה ויש מרובעת - לפי הצילום נראה עגול) - אני תמיד ממליץ על מכסה פטנט גם אטום בגומי וגם קל לפתיחה לשטיפה + רשת ללכלוך.
איפה קונים את זה?יש מכסה פטנט זה אומר שבא עם מסגרת עמוקה קצת ורשת ומעליה יש פקק עם גומי לאיטום, כך קל מאד לפתוח לספונג'ה אבל כשזה סגור אטום לחלוטין. - זה גם לא סיפור יקר מידי
כל המכסים היום כולל המסגרת הגודל נע בין 9.5 ל12.5 ס"מ, אפשר למצוא כמעט כל מידה בכל חנות גדולה של אינסטלציה, בירושלים אני מכיר הרבה אם זה יעזור.איפה קונים את זה?
איך זה נראה?
זה מתאים לכל הגדלים?
אני צריכה קטן יותרכל המכסים היום כולל המסגרת הגודל נע בין 9.5 ל12.5 ס"מ, אפשר למצוא כמעט כל מידה בכל חנות גדולה של אינסטלציה, בירושלים אני מכיר הרבה אם זה יעזור.
כן, המידות שכתבתי הם מידות חיצוניות של המסגרת, ה8.5 שלכם זה קוטר פנימי. המסגרת חייבת להיות יותר גדולה כדי לשבת על שפת הבור - (כמה גדולה? תלוי בפתח שבריצוף או בפתח שתעשו בשביל זה.אני צריכה קטן יותר
8.5 סמ
זה גם מתאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: