משלוח מנות רקדנית

אני אוהבת להכין משלוח מנות שקשור לתחפושת של ביתי.יש לי הרבה רעיונות למשלוח מנות מתאים עם מאפים מיוחדים מעשה ידי.אבל חשבתי שאולי מיותר לעבוד קשה על מתוקים בחג המתוק הזה.
יש לכן רעיונות למשלוח מנות יפה שיהיה קשור לרקדנית(אפילו רק ברעיון העיצובי)
ולא מכיל מאפים ביתיים גרנדיוזיים?

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אוי תכניסי את התכולה (בוכריות ורודות, נשיקות ורודות וכו') אפשר גם עוגיות יפות ביתיות עם רויאל אייסינג ורוד וכו, בתוך צנצנות עגולות, ותכסי את המכסה עם עטרה כזאת (כמו של ריבות) משכבות טול ורוד כמו חצאית של בלרינה... אני מקווה שהובנתי :)

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
את יכולה להרכיב מממתקים דקים על מקל... ולחבר מומנט שמבטא נעלי בלט בתחתי מקל סבא, סוכריה על מקל, או כל דבר שמהדס על רגל אחת...

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
את יכולה להרכיב אורגן מהוופלים המצופים הלבנים של כרמית ואת "הקלידים" השחורים מאצבעות שוקולד

רות מיכל

משתמש פעיל
הייתי קונה בובת ברבי ב2 שקל, לוקחת קצפת ורודה ועושה לה שמלת שכבות כמו שעושים לכלה. מצרפת כמה נשיקות ורודות עם צלופן מרשרש.

hal17

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
1. משלוח בגווני הורוד...
2. בקבוק יין משובח שסביב הפקק שמים טול ורוד של החצאית בלרינה
3. צריך לחשוב על איזה משפט או פסוק מהמגילה שמתאים וזה עושה את כל המשלוח...לפעמים זה גם מה שמביא את הרעיון למשלוח עצמו...

בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה