עזרה משלוח מנות מיקי ומיני מאוס

nicky

משתמש מקצוען
אני הכנתי כאלו

1646855797167.png

וארזתי יפה בקופסה שחורה, עם טארטלטים קטנים עם שוקולד לבן וזילוף אדום, ושוקולד חום וסוכריות לבנות/אדומות. יצא ממש יפה

ראיתי אתמול בפעמית סטור שיש קופסת קרטון של מיקי מאוס

עוד רעיון- "לחפש" שקית למיקי מאוס-
לקנות שקית נייר אדומה, להדביק לה בקצה העליון אוזניים מבריסטול שחור, להדביק שני כפתורים צהובים (אמיתי או מבריסטול), יכול לצאת מהמם

nicky

משתמש מקצוען
וואו! מטורף!
אפשר פירוט ומריכיבים?
אגב, התמונה לא שלי:sneaky: לא מצאתי את התמונה שלי

קונים עוגיות אוריאו גדולות, אני השתמשתי לאוזניים בעוגיות אוריאו מיני (פחות מוצלח, הייתי צריכה לפרק אותן ולגרד מהם את המילוי.. אם מוצאים מטבעות שוקולד קטנים כמו בתמונה עדיף.)
פותחים את העוגיה, מדביקים את האוזניים וסוגרים. ואז ממיסים שוקולד לבן+צבע מאכל ג'ל בצבע אדום, טובלים חצי עוגיה ומקשטים הסוכריות לבנות. (אני השתמשתי בפנינים אכילות, והדבקתי על כל החלק האדום ולא רק שתיים- כי הבת שלי התחפשה למיני מאוס לא למיקי)
וזהו! ממש פשוט (אם לא שורפים פעמיים את השוקולד כמו שאני עשיתי;);))

<Mordesign

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אם את מתעצלת... :sneaky:
יש בהרבה מקומות שקיות נייר פשוטות בצבע אדום עם נקודות לבנות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה