רעיון...שחור לבן (לבוש החתן והכלה...)
בית (הרעיון היחיד שעולה בדעתי זה הבית שעל מוצרי תנובה, או ר"ת בי"ת.)
זוג (מעדני תאומים, זוג יונים מבושלות, צמד דובדבנים וכל מה שעולה בדעתך, רק בכפולות.)
וואי רעיון ממש יפהדבש וחלב תחת לשוניך
דבש בגימטריא אשה, היא גם מתוקה וגם נדבקת...
וח לב זה ח(ייב) לב, בעל בלי לב, בעל קר/שאינו רגיש , לא שווה, נקודה. בקיצור חלב חם, נעים כזה...
המשלוח יכלול מוצרי חלב יקרים מעוצבים והכי חשוב מארז שוקולדים חלביים בצורת לב ואם את רוצה להשקיע יותר אז יש כל מיני סוגים של תמונות שמונחות על לבבות מאירים וכדומה, וכמובן תמונה של החתן והכלה על הלב הזה
+ דבש לחיץ, עם כיתוב עליו ”אל תלחיצו, אני מספיק לחוצה”
וואוווווו מגניבב הרעיוןשלט לדלת עם השם משפחה החדש..
ולכתוב :"אם חפץ בה המלך ונקראה בשם "
בחנויות פוטו יש למשל לב גדול שהוא מראה ואם לוחצים על כפתור שמדליק מנורה קטנה פתאום הלב הופך לתמונהוואי רעיון ממש יפה
מזה אומר לבבות מאירים?
אהה הבנתי אותך זה נקרא מראת קסם (אני אוהבת בחנות כזאת...)בחנויות פוטו יש למשל לב גדול שהוא מראה ואם לוחצים על כפתור שמדליק מנורה קטנה פתאום הלב הופך לתמונה
לא יודעת אם ילך, רעיון שעלה עכשיו:היי אני מחפשת רעיון מגניב ומקורי!!!!!!
למשלוח מנות לחברה שהיא מאורסת,
עם זה לקשר לחתונה, לחתן שלה, לחתן כלה בכללי כל דבר שקשור יעזור לייי!
אשמח לרעיונותתתתתת
חחהשנה מנה חמה
שנה הבאה מנה לחמה
י מאכל בשבע ברכות שונות.
אפשר להוסיף בשמים..מסתבר שהתבלבלתי (כנראה בעקבות שבעת המינים) ואין 7 ברכות..
אז אולי להוסיף ברכה משלך...
לא יודעת אם ילך, רעיון שעלה עכשיו:
משלוח מושקע ומעוצב בטוב טעם , שתכולתו מיני מאכל בשבע ברכות שונות.
ואני לא יודעת מה התקציב אבל אם זה גם מתנה לחתונה אז מעמד לברכונים ישתלב מהמם לדעתי
מסתבר שהתבלבלתי (כנראה בעקבות שבעת המינים) ואין 7 ברכות..
אז אולי להוסיף ברכה משלך...
האמת, כשכתבת ניסיתי לחשוב אילו שבע ברכות יש וחשבתי שהתכוונת ל:אפשר להוסיף בשמים..
רעיון מהמם!השנה מנה חמה
שנה הבאה מנה לחמה
אפשר להוסיף בשמים..
בדיוק פתחתי כדי לכתוב את הבשמים.7. בשמים.
וואלה נשמע דווקא טובאם את רוצה משהו באמת מגניב- תחשבי על החברה שלך. זו שרק את מכירה, ולא אנחנו. תעלי זכרונות, ג'וקים, שטויות, חוויות משותפות מהעבר, בדיחות פנימיות, נוסטלגיות וכד'. תבחרי נושא, משהו שאת ומה לומר\לצחוק עליו, ואז תחשבי איך לבטא (אם תשאלי נוכל לנסות לעזור).
אלו הדברים שיוצאים מגניבים באמת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: