דרוש מידע משלוח מנות לחברה לעבודה

AdiTec

משתמש מקצוען
חייבת רעיון למשלוח מנות לחסרה לעבודה- גננת...
רעיון מענין ולא מסובך...
(שנה שעברה עשיתי את המשלוח של הקפה והיא מאד נהנתה...)

AdiTec

משתמש מקצוען
אין לאף אחד?
אני לא מחפשת הברקה אלא רעיון חמוד וקליל שאני יכולה לקשר לעזרה שלה בעבודה...

AdiTec

משתמש מקצוען
את הסייעת שלה? (זה פשוט משנה לכיוון חשיבה)
אמממ זה קצת מסובך...
אני מחליפה של הגננת והיא הסייעת שלי יומיים בשבוע אבל ביומיים האלה לפעמים היא מוסרת ריכוז במקומי (די כי לא נעים לי ממנה- היא יכולה להיות אמא שלי מבחינת הגיל...)

חיים מאון

משתמש רשום
אפריקוט פב-02 (2).jpg

לאה.ש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
יש את האפשרות של משלוח מנות שהוא סט , נגיד אני הבאתי לחברה שלי (שאוהבת נס קפה. ) כוס חרסינה שכתוב עליה עכשיו זה אני והקפה שלי (קיצ'י אני יודעת) ואז נס קפה ועוגיות לקפה, חלב עמיד, ואפשר ורצוי לשדרג במקרה הצורך. אפשר להוסיף מאפינס , כפית מיוחדת , שוקולד וכו'

לאה.ש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
ותמיד אפשר להוסיף אביזרים של פורים בצבעים תואמים כגון מסכת פנים תכלת, פפיון תכלת. ודפי נייר חתוכים בגוונים תכלת
יש את האפשרות של משלוח מנות שהוא סט , נגיד אני הבאתי לחברה שלי (שאוהבת נס קפה. ) כוס חרסינה שכתוב עליה עכשיו זה אני והקפה שלי (קיצ'י אני יודעת) ואז נס קפה ועוגיות לקפה, חלב עמיד, ואפשר ורצוי לשדרג במקרה הצורך. אפשר להוסיף מאפינס , כפית מיוחדת , שוקולד וכו'

AdiTec

משתמש מקצוען
אין לי תמונה
שמתי שוקו, קפה, נראה לי בקבוק מים וסוכר
ורשמתי יהודי קם בבוקר מכין לעצמו קפה, שם מים חמים וחלב קר, סוכר לבן וקפה שחור ואומר-
רבונו של עולם, אני לא יודע איזה יום יהיה לי היום- קר או חם, לבן או שחור אבל מה שבטוח שהכל נהיה בדברו.
תודה שבזכותך היה מתחיל בחיוך ושמחה.
משהו כזה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה