סתם שאלה, למה בחרת אותם?אני רוצה לשלוח כתב יד שלי (ספר ילדים) להוצאת אור החיים.
איך אני מגיעה אליהם?
תודה!
סתם שאלה, באיזה סוג ספר מדובר, כי ספרי אור החיים לדוג' טובים יותר בספרי מתח, (יונה ספיר, רז לב ארי, נטע לביא ועוד) יפה נוף משווקים יותר ספרי רגש, (דבורי רנד) או קולמוס (ליבי קליין) וכו' וכו'אני גם בדרך לשלוח כת"י
זה ספר רגש (מהסוג של הרב גלנץ שפרסמתי כאן בפורום)סתם שאלה, באיזה סוג ספר מדובר, כי ספרי אור החיים לדוג' טובים יותר בספרי מתח, (יונה ספיר, רז לב ארי, נטע לביא ועוד) יפה נוף משווקים יותר ספרי רגש, (דבורי רנד) או קולמוס (ליבי קליין) וכו' וכו'
מול אור החיים ספציפית מאוד קל להתנהל, (אני יודע כי ניסיתי, אין לי מושג איך זה בהוצאות אחרות)
לזה גם אני הגעתי, אבל נראה שלא מדובר שם על משלוח כתבי יד...תתחילי עם זה
ותתקדמי לפי ההנחיות...
פשוט כי הבנתי שיהיה קל יותר להוציא דרכם. (וגם שאולי הם יסכימו "לקבל" אותי, אף שאיני חרדית הארד-קור. אם כי הספר הזה ספציפית אמור להתאים לכל המגזרים...)סתם שאלה, למה בחרת אותם?
אני גם בדרך לשלוח כת"י
יש לי פרטי התקשרות ישירים עם אור החיים, יפה נוף וקולמוס.לזה גם אני הגעתי, אבל נראה שלא מדובר שם על משלוח כתבי יד...
פשוט כי הבנתי שיהיה קל יותר להוציא דרכם. (וגם שאולי הם יסכימו "לקבל" אותי, אף שאיני חרדית הארד-קור. אם כי הספר הזה ספציפית אמור להתאים לכל המגזרים...)
אם יש המלצות להוצאות אחרות - אשמח לשמוע.
תודה!יש לי פרטי התקשרות ישירים עם אור החיים, יפה נוף וקולמוס.
אם את רוצה בפרטי...
את לא צריכה לפנות, רק לומר כן והיא תפנה אליך.תודה!
אין לי איך לפנות בפרטי...
תודה!
אין לי איך לפנות בפרטי...
את לא צריכה לפנות, רק לומר כן והיא תפנה אליך.
@לוטם אם אפשר גם אני אשמח לקבל
אני יודע שיעקב רוסט מתייחס מאוד ברצינות לכל מייל שהוא מקבליעקב רוסט.
זהו שמו של אחד הבכירים בהוצאת "אור החיים", שאחראי גם על תחום קבלת כתבי יד, ושליחתם ללקטורים (אם כתב היד נראה לו...). אפשר להיכנס לאחד מסניפי החנות ולבקש מהמוכר את המייל של האיש.
המלצה אישית:
האיש עסוק מאוד!(מידיעה) ובנוסף הוא מקבל ביום בממוצע כעשרה! כתבי יד(כך קראתי באיזשהו ראיון אתו). כדי שהמייל שלכם לא ייזרק לפח האשפה בטעות, או ייבלע בין שאר המיילים, כתבו בנושא את סיבת המחץ בשלה הספר שלכם עומד להפוך להארי פוטר/ ממלכה במבחן הבא.
בהצלחה
אני מאמין שכך. ועדיין מיילים עלולים להיבלע או להידחות לשעת פנאי שעשויה לבוא רק בעוד כמה וכמה ימים...אני יודע שיעקב רוסט מתייחס מאוד ברצינות לכל מייל שהוא מקבל
אכן.נ.ב. @נודד אני מבין שהספר שלכם עומד לצאת דרך אור החיים?
לאשאלת תם, כשמוציאים ספר דרך אור החיים (למשל) הוא נמכר רק בחנויות של אור החיים?
נשמע שכדאי לי לוותר מראש, אם כך...יעקב רוסט.
זהו שמו של אחד הבכירים בהוצאת "אור החיים", שאחראי גם על תחום קבלת כתבי יד, ושליחתם ללקטורים (אם כתב היד נראה לו...). אפשר להיכנס לאחד מסניפי החנות ולבקש מהמוכר את המייל של האיש.
המלצה אישית:
האיש עסוק מאוד!(מידיעה) ובנוסף הוא מקבל ביום בממוצע כעשרה! כתבי יד(כך קראתי באיזשהו ראיון אתו). כדי שהמייל שלכם לא ייזרק לפח האשפה בטעות, או ייבלע בין שאר המיילים, כתבו בנושא את סיבת המחץ בשלה הספר שלכם עומד להפוך להארי פוטר/ ממלכה במבחן הבא.
בהצלחה
ממש לא לזה כיוונתי.נשמע שכדאי לי לוותר מראש, אם כך...
אין לי זמן להגיע לחנויות ולחפש אותו. תכננתי להסתפק בשליחת מייל ומקסימום להוסיף שיחת טלפון...
(הספר שאני רוצה לשלוח הוא ספר ילדים לילדים צעירים. הוא לא עומד להיות הארי פוטר הבא ולא מתיימר להשתוות לממלכה במבחן, אבל אני חושבת שהוא כן חשוב, במיוחד בימים אלו, כי הוא מדבר על אובדן...)
עכשיו הבנתי.ממש לא לזה כיוונתי.
הרגיש לי לא נכון ולא הגון לשים בפומבי מייל של אדם אחר. לכן הצעתי לגשת (או לטלפן) לאחד הסניפים ולבקש את המייל שלו.
בעניין השיווקי:
רק הצעתי שכדאי לשים בשורת הנושא את הייחודיות של הספר כדי לתפוס תשומת לב עד כמה שניתן.
לדוג':
במקום לכתוב:
שלום וברכה בנושא, ואח"כ שמי פלוני אלמוני, כתבתי ספר ואני מעוניין שתוציאו לי אותו לאור. תודה רבה.
לכתוב בנושא:
ספר לילדים על התמודדות עם אובדן, מתאיפ במיוחד לימים אלו.
אח"כ במייל עצמו מפרטים יותר על ייחודיות הסיפור והמסר החשוב והמדויק לזמנים האלה.
(עצה שראינו אשתי ואנוכי כאן בפרוג במאמר מאת מרים יעל (נדמה לי) מצאה חן בעיננו ופעלנו על פיה. ומי יודע אולי היא הועילה...).
בהצלחה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: