דרוש מתכון משחק להיט!!! הרכיבו מתכון מנצח מרשימת החומרים הבאה:

מאת שרה

משתמש צעיר
ועכשיו ברצינות :)
אני שוברת את מוחי אך מתכון לא מגיע...
אשמח שהמוחות המבריקים שכאן יעזרו לי להרכיב פרלין טעים מהמצרכים ששוכנים אצלי כרגע בבית.
-לא חייבים להשתמש בהכל
-שלא יצא מידי שומני
-דרגת קושי- קלה עד בינונית.

המצרכים:
ביסקוויטים
אגוזים (מלך) טחונים\שלמים
שקדים טחונים
קוקוס
חמאה
שמנת להקצפה
חלב
גבינה
מלית קינדר\בטעם שוקולד לבן\ריבת חלב\מייפל
שוקולדלבן\ושוקולד מריר

תודה רבה!!!
 

קולי שמעת

משתמש פעיל
מקווה שלא תכעסו עלי אבל נעזרתי בבינה חלקית

מצרכים:

  • לתחתית:
    • 200 גרם ביסקוויטים מפוררים
    • 100 גרם חמאה מומסת
    • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
  • למלית:
    • 250 מ"ל שמנת מתוקה
    • 200 גרם שוקולד לבן
    • 2 כפות מלית קינדר או מלית בטעם שוקולד לבן
    • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)
  • לציפוי:
    • 100 גרם שוקולד מריר
    • 2 כפות שמן
    • שקדים פרוסים קלויים לקישוט
הוראות הכנה:

  1. תחתית: ערבבי את הביסקוויטים המפוררים עם החמאה המומסת ואגוזי המלך. רפדי את התחתית והדפנות של תבנית בגודל 20x20 ס"מ. הכניסי למקרר לחצי שעה.
  2. מלית: חממי את השמנת המתוקה בסיר קטן עד לסף רתיחה. הסירי מהאש והוסיפי את השוקולד הלבן. ערבבי עד להמסה מלאה. הוסיפי את מלית הקינדר וערבבי היטב. קפלי פנימה את אגוזי המלך הקצוצים אם בחרת להוסיף.
  3. הרכבה: שפכי את המלית על גבי התחתית. הכניסי למקרר לשעתיים לפחות להתייצבות.
  4. ציפוי: המיסי את השוקולד המריר עם השמן. צקי על גבי הפרלין הקר. פזרי את השקדים הקלויים. הכניסי למקרר לעוד חצי שעה להתייצבות הציפוי.
  5. הגשה: חתכי לריבועים והגישי קר.
טיפים:

  • אפשר לגוון את סוגי האגוזים בתחתית ובמלית.
  • אפשר להחליף את מלית הקינדר במלית בטעם שוקולד לבן אחרת או בריבת חלב.
  • אפשר להוסיף מעט גרידת לימון למלית לקבלת טעם רענן.
  • אפשר לקשט את הפרלין באגוזים קצוצים, שוקולד מגורר או פירות יער.
הערות:

  • המתכון קל עד בינוני להכנה.
  • הפרלין לא יוצא שומני מדי הודות לשימוש בשוקולד לבן במלית ובשוקולד מריר בציפוי.
  • אפשר להכין את הפרלין יום מראש.
בתיאבון!
 

נחמה למה

משתמש מקצוען
אני הייתי הולכת הפוך.
החומרים שיש לך הם חומרים שמתאימים להמון סוגים, לא מצריכים איזו המצאה מיוחדת.
תעשי חיפוש 'פרלינים'
תיכנסי למתכונאיות יותר 'ביתיות', ותעברי על החומרים לראות שהכמויות תואמות למה שיש לך.
או שתעשי חיפוש כאן בפורום ואז ממילא המתכונים מתאימים להכנה ביתית ויהיה לך מבחר ענק.
בהצלחה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה