וזה המס של המזכירה 9911471יש מישהי במנחם משיב, לא זוכר את שמה ומספרה. חפשי כאן בפורום.
יש לי את המשחה(זיפר) קניתי ובסוף לא השתמשתיאיפה אפשר להשיג בירושלים,
חוץ מהבית של הגב' גרין?
הגיוני שאצל ברנשטיין אפשר לרכוש.אשמח לדעת איפה מוכרים בב"ב את המשחה הנ"ל.
והאם היא טובה גם לצלקות ישנות יותר (3-4 חודשים).
איפה בירושלים?0527181853
מוכרים בירושלים.
אני דיברתי עם גרין השבוע והבנתי ממנה שאפשר להשיג את המשחה שלה או בגבעת זאב או אצל שכנים שלהם בסנהדריה המורחבת.איזינשטיין מרח אלקנה - מוכרת את של ברנשטיין מב"ב - 0527629972
פרידמן מרמות - מוכרת את המשחה של גרין - 0527670902
גם ליותר משנתיים?בכל מקרה, המשחה טובה גם לצלקות של כמה שנים...
אני שאלתי את גרין עצמה על אחרי שנה (מי שעונה שם בטלפון כרגע) והיא לא המליצה להמשיך למרוח על צלקת בת שנה פלוס (אמרה שאם אני נורא רוצה אז אפשר אבל היא אל מתחייבת שזה יעזור)גם ליותר משנתיים?
פעם אמרו לי שעד שנתיים מועיל לטפל, אשמח לדעת אם אפשר יותר.
כששאלתי אותה היא אמרה לי שהיא קונה אצלה, תתקשרי לברר - הכי פשוט ובטוחאני דיברתי עם גרין השבוע והבנתי ממנה שאפשר להשיג את המשחה שלה או בגבעת זאב או אצל שכנים שלהם בסנהדריה המורחבת.
מי אמר לך שמה שמוכרים אצל פרידמן ברמות זה שלהם? (ולא של האחרים שעובדים עם אותה שיטה וכו')
דחוף לי מאוד לדעת
יחסוך לי טרחה רבה אם אפשרי להשיג ברמות
@DW אשמח אם תגיבי בהקדם
תודה
אגב, מענין אותי לדעת אם יש הבדל במשחות, למה את מחפשת דווקא את שלה?כששאלתי אותה היא אמרה לי שהיא קונה אצלה, תתקשרי לברר - הכי פשוט ובטוח
סתם, מעדיפה את המקוראגב, מענין אותי לדעת אם יש הבדל במשחות, למה את מחפשת דווקא את שלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: