אני רוצה להסיר אותם קודם, יש לי יחסית גדוליםיש טיפולי לייזר להורדת פיגמנטציות ונמשים.
אבל אם זה זמני ומתמלאים בעיקר בקיץ, כדאי לשים משחת מנע- קרם הגנה עם spf גבוה.
אז אולי תסירי בקופת חולים את נקודת החן קודם ואז תשובי אליהם?אני רוצה להסיר אותם קודם, יש לי יחסית גדולים
ופינתי לדבי וולף ולא הסכימו להסיר לי בלייזר כי יש לי נקודות חן באמצע
יש לי כמה וכמה... וגם הקופח לא מסכימים לקחת את הסיכון שישאר לי צלקות בפניםאז אולי תסירי בקופת חולים את נקודת החן קודם ואז תשובי אליהם?
מעניין.יש לי כמה וכמה... וגם הקופח לא מסכימים לקחת את הסיכון שישאר לי צלקות בפנים
אין כזה דבר.. לא קיים. רק הטיפול של הלייזר כמו שכבר כתבו לךשמעתי על משחות שמסירות נמשים
משיהי מכירה?
ואוואין כזה דבר.. לא קיים. רק הטיפול של הלייזר כמו שכבר כתבו לך
יש לי כמה וכמה... וגם הקופח לא מסכימים לקחת את הסיכון שישאר לי צלקות בפנתב
תקשיבייש לי כמה וכמה... וגם הקופח לא מסכימים לקחת את הסיכון שישאר לי צלקות בפנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: