אם מאוד רוצים אפשר לצרף קלו קוט אבל בוודאי לשים סיליקון וחבישות לחץ .. אבל הכול תלוי בחומרת הפגיעה....קלוקוט.
זה קודם כל.
לבת שלי העלים תפרים במצח לגמרי. אין שום זכר ב"ה.
הייתי אומרת הפוך- קלוקוט- זה קודם כל. זה הבסיס. אפשר לקנות בכל בית מרקחת, לא עולה הרבה, חבילה אחת מספיקה לשנה. מעבר לזה, יש כמובן את מה שציינתם, אם רוצים להיות רגועים לגמרי שלא יישאר סימן.אם מאוד רוצים אפשר לצרף קלו קוט אבל בוודאי לשים סיליקון וחבישות לחץ .. אבל הכול תלוי בחומרת הפגיעה....
ברפואה אי אפשר לדעת מה הכי טוב אז מנסים את כל הדברים שיודעים שלא יכול לעשות יותר גרוע ... ואחד מכל הניסוי מצליח ואי אפשר לדעת מה הצליח .... אז קדימה אפשר להתחיל לנסות כמה שיותר דברים.....תוך כמה זמן
והכל תלוי אם זה קלואידית .....מתי ניתן להתחיל להשתמש בקלו קוט? ניתן להתחיל להשתמש בקלו קוט לאחר הסרת התפרים ו/או סגירת הפצע ונפילת הגלד, על עור סגור ויבש (שאינו מפריש).
תלוי גם כמה זמן עבר מאז קרות הצלקת והאם היא פעיילה והאם היא נפוחה.....
כמה זמן לקח עד שראית שינוי?הייתי אומרת הפוך- קלוקוט- זה קודם כל. זה הבסיס. אפשר לקנות בכל בית מרקחת, לא עולה הרבה, חבילה אחת מספיקה לשנה. מעבר לזה, יש כמובן את מה שציינתם, אם רוצים להיות רגועים לגמרי שלא יישאר סימן.
אבל שוב מסניון אישי- אצלי לא היה צריך שום דבר מעבר לקלוקוט, תפרים בעובי רבע סנטימטר, תפר באורך 3 סנטימטר במצח.
בהצלחה.
בריפוי בעיסוק אומרים לא לשלב עם קלו קוטאם מאוד רוצים אפשר לצרף קלו קוט אבל בוודאי לשים סיליקון וחבישות לחץ .. אבל הכול תלוי בחומרת הפגיעה....
קלוקוט- לקח כמעט חצי שנה עד שהתחיל להיעלם. אבל בסוף נעלם לחלוטין.כמה זמן לקח עד שראית שינוי?
אני השתמשתי בקלוקוט חודש ולא ראיתי שום שיפור
שמת פעמיים ביום או יותר?קלוקוט- לקח כמעט חצי שנה עד שהתחיל להיעלם. אבל בסוף נעלם לחלוטין.
לרוב שמתי פעם ביום, ועיסתי את הצלקת עם הקלוקוט קצת.שמת פעמיים ביום או יותר?
הצלקת הייתה נפוחה או שטוחה מלכתחילה?
אני ממש בדילמה
יש לי את כל סוגי המשחות
אבל בריפוי בעיסוק אומרים לא להשתמש אם שמים יריעות סיליקון
והלכתי למומחה לפלסטיקה גדול שאמר שלדעתו כל המשחות והיריעות הם שטויות ושזה יעבור לבד כמעט עד הסוף כי הפלסטיקאים לא מאמינים שיתכן ריפוי מלא
לדעתו עיסוי מסיבי של הצלקת כמה פעמים ביום היא הדרך הכי טובה....
הצלקת הייתה בולטת בגלל התפרים שהיו, אבל לא מעבר לזהשמת פעמיים ביום או יותר?
הצלקת הייתה נפוחה או שטוחה מלכתחילה?
אני ממש בדילמה
יש לי את כל סוגי המשחות
אבל בריפוי בעיסוק אומרים לא להשתמש אם שמים יריעות סיליקון
והלכתי למומחה לפלסטיקה גדול שאמר שלדעתו כל המשחות והיריעות הם שטויות ושזה יעבור לבד כמעט עד הסוף כי הפלסטיקאים לא מאמינים שיתכן ריפוי מלא
לדעתו עיסוי מסיבי של הצלקת כמה פעמים ביום היא הדרך הכי טובה....
איך?לדעתו עיסוי מסיבי של הצלקת כמה פעמים ביום היא הדרך הכי טובה....
קליין זה בני ברק וגרין זה ירושלים. הם למדו אצל אותו אחדלי המליצו על גרין, אבל אני ממש בתחילת השימוש.
איך?
הצלקת של הבן שלי די שקועה ולא בולטת, אבל רחבה ומכוערת, מקוה שיתאחה בעז"ה.
כל צלקת חשוב שתטופל בהקדם ולא אחרי הרבה שנים(אם זה המקרה)ולצלקות של פוסט אקנה יש מה לעשות?
לי יש צלקות בודדות כבר 16 שנים שכנראה ימשיכו ללוות אותיזה לא עובר לבד?
לי הרופא אמר לחקות שנה ואחרי זה יראה מה לעשות
ורופא אחר ומפורסם אמר לי שאין מה לעשות לצלקות של אקנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: