בי און ליין זה בעצם חשבון דיגיטלי רגיל בבנק הפועלים ללא נציג וללא סניף וללא עמלות..לא יודע בדיוק מה זה פועלים בי אן ליין
אבל אם אתה מתכוון לפועלים הרגיל
כן בהחלט אפשר לשמוע את היתרה דרך הטלפון
תודה@basis20 אני בבי אונליין הכל רגיל ההבדל הוא סה"כ שאתה לא מחכה אף פעם בסניף בתור כי אין לך סניף, וגם לא משלם עמלות
שינוי טרי ממש, עד היום הייתי מחייג והייתי שומע אותרו .... חשבונות עבור חשבון מספר הקש .. עבור ....הקש, כרגע הוא מתעלם פתאום ועובר ישירות לחשבון הרגיל, לא יודע אם זו תקלה בשל שדרוג המענה הקולי או שינוי מדיניות.תודה
וניתן לשמוע את היתרה בטלפון?
(הנציגה אמרה שנראה לה שאי אפשר)
ברור שניתן, הכל כמו החשבון הרגיל. רק שהבנקאים הם טלפוניים.תודה
וניתן לשמוע את היתרה בטלפון?
(הנציגה אמרה שנראה לה שאי אפשר)
עודכן לעיל שהתפריט שונהברור שניתן, הכל כמו החשבון הרגיל. רק שהבנקאים הם טלפוניים.
אולי הנציגה רוצה שתישאר?
יש לי ושומעיםעודכן לעיל שהתפריט שונה
אם יש לכם חשבון כזה נשמח שתעדכנו אם בתפריט החדש ניתן לשמוע יתרה בחשבון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: