איך מורידים? אני צריכה להוריד כמה תוכניות ולא מצאתי אופציה כזובבקשה
איך מורידים? אני צריכה להוריד כמה תוכניות ולא מצאתי אופציה כזו
אפשר להוריד מכאן, לחודש ראשון זה חינם ואח"כ קופץ כל הזמן חלון לתשלום אבל אפשר להמשיך להשתמש. אני הייתי ממליץ לשלם סכום של כ80 ש"ח ולקנות רשיון שימוש לכל החיים. זו באמת התוכנה הטובה ביותר, בעיני.תוכנת IDM. היא בתשלום, אבל מסתובב ברשת גם פרוץ. יתכן ויש גם חינמיות, איני מכירה.
אני קניתי באיביי בכמה שקלים
הקוד הוא 12345678
לא לעדכן
או שאולי לכתוב איך מורידים קובץ שמע מאתר קול חי?
זה לא תמיד עובד, אבל אפשר ללחוץ על Ctrl+U ואז בדף שנפתח לחפש את הקישור של הוידאו או השיר וכדו' (אני עושה תמיד חיפוש בתוך הדף שנפתח ע"י Ctrl+F ומחפש MP4 או MP3).איך מורידים? אני צריכה להוריד כמה תוכניות ולא מצאתי אופציה כזו
זה לא עובד באתרים מוגנים כמו JM מוזיקהזה לא תמיד עובד, אבל אפשר ללחוץ על Ctrl+U ואז בדף שנפתח לחפש את הקישור של הוידאו או השיר וכדו' (אני עושה תמיד חיפוש בתוך הדף שנפתח ע"י Ctrl+F ומחפש MP4 או MP3).
קול חי אני לא יודע אבל ג'ואיש מיוזיק באמת אי אפשר להוריד.זה לא עובד באתרים מוגנים כמו JM מוזיקה
אולי לקול חי זה טוב
לדעתי גם התוכנה IDM לא עובדת באתרים האלה
@צפוני אבוד
תתקן אותי אם אני טועה
קול חי אני לא יודע אבל ג'ואיש מיוזיק באמת אי אפשר להוריד.
idm עובד גם בקול חי וגם בקול ברמהקול חי אני לא יודע אבל ג'ואיש מיוזיק באמת אי אפשר להוריד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: