עזרה משהו יכול אולי להוריד את זה??

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
תוכנת IDM. היא בתשלום, אבל מסתובב ברשת גם פרוץ. יתכן ויש גם חינמיות, איני מכירה.
אפשר להוריד מכאן, לחודש ראשון זה חינם ואח"כ קופץ כל הזמן חלון לתשלום אבל אפשר להמשיך להשתמש. אני הייתי ממליץ לשלם סכום של כ80 ש"ח ולקנות רשיון שימוש לכל החיים. זו באמת התוכנה הטובה ביותר, בעיני.
https://softwares.center/internet-download-manager/

ayys

משתמש מקצוען
או שאולי לכתוב איך מורידים קובץ שמע מאתר קול חי?
איך מורידים? אני צריכה להוריד כמה תוכניות ולא מצאתי אופציה כזו
זה לא תמיד עובד, אבל אפשר ללחוץ על Ctrl+U ואז בדף שנפתח לחפש את הקישור של הוידאו או השיר וכדו' (אני עושה תמיד חיפוש בתוך הדף שנפתח ע"י Ctrl+F ומחפש MP4 או MP3).

וכשמוצאים את הקישור פשוט לוחצים עליו וזה נפתח בדף חדש, ושם קליק ימני בעכבר ושמירה.

yosef1234

משתמש פעיל
זה לא תמיד עובד, אבל אפשר ללחוץ על Ctrl+U ואז בדף שנפתח לחפש את הקישור של הוידאו או השיר וכדו' (אני עושה תמיד חיפוש בתוך הדף שנפתח ע"י Ctrl+F ומחפש MP4 או MP3).
זה לא עובד באתרים מוגנים כמו JM מוזיקה
אולי לקול חי זה טוב
לדעתי גם התוכנה IDM לא עובדת באתרים האלה
@צפוני אבוד
תתקן אותי אם אני טועה

גוץ

משתמש פעיל
יש אתרים כמו אתר קול חי, אני לוחץ מעכבר כפתור ימיני, אני עושה שמור ודיאו בשם, ואתה יכול להוריד לאיזה תקייה שאתה רוצה , כך גם מורדים מכל האתרים תמונות שמור תמונה בשם, , אבל בודיאו לא כל אתר אפשר להוריד כך

rutt

משתמש מקצוען
קול חי אני לא יודע אבל ג'ואיש מיוזיק באמת אי אפשר להוריד.

בכל מקרה אפשר לעשות הקלטה במחשב, יש תוכנות שיודעות להקליט את מה שהמחשב משמיע.
לא נכנסת לשאלה ההלכתית של הדבר.
בכל מקרה זה לא אותה איכות.

מישהו יכול לשלוח קישור חדש של התוכנה החינמית או תקופת ניסיון.. של הורדת שירים מקול חי מיוזיק וכדו'
דחוף לחופש...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה