עזרה משהו חמוד לחברה שאחותה התחתנה

כיף לחיות

משתמש חדש
אני מחפשת לעשות משהו חמוד לחברה שאחותה התחתנה והיא עדיין לא בתור....אנחנו בכיתה יש לנו כמה חברות כבר כלות זה ממש דחוף לי לשבת אשמח לעזרה
תודה

אפונה וגזר

משתמש פעיל
כלומר, יש עוד אח/ות מעליה, חוץ מהכלה הנוכחית?
והיא אמורה להיות קצת בלחץ כי בכיתה שלכן כבר התחילו להשתדך?

אפונה וגזר

משתמש פעיל
הייתי אומרת ספר על אמונה וביטחון או ספר על שידוכים ונישואים (עם כיתוב שזה בטוח תיכף רלוונטי בעז"ה!)
אבל זה יכול להתפרש לא טוב, תלוי מי את ומי היא ומה הקשר ביניכן.

אבל לא חייבים להתייחס לזה. אפשר להתעלם מהגיל שלכן ורק לדבר על זה שאחותה עוזבת את הבית ויהיה לה עכשיו יותר שקט/פרטיות. או משהו כזה. ואז נגיד לצרף דיסק/אוזניות/ משהו אחר שהוא בגדר תעסוקה / עושה רעש, שלא ישעמם לה עכשיו ;)

תחשבי מה יהיה לה נחמד לקבל, ואז תראי איך מדביקים איחול.

כיף לחיות

משתמש חדש
הייתי אומרת ספר על אמונה וביטחון או ספר על שידוכים ונישואים (עם כיתוב שזה בטוח תיכף רלוונטי בעז"ה!)
אבל זה יכול להתפרש לא טוב, תלוי מי את ומי היא ומה הקשר ביניכן.

אבל לא חייבים להתייחס לזה. אפשר להתעלם מהגיל שלכן ורק לדבר על זה שאחותה עוזבת את הבית ויהיה לה עכשיו יותר שקט/פרטיות. או משהו כזה. ואז נגיד לצרף דיסק/אוזניות/ משהו אחר שהוא בגדר תעסוקה / עושה רעש, שלא ישעמם לה עכשיו ;)

תחשבי מה יהיה לה נחמד לקבל, ואז תראי איך מדביקים איחול.
וואאו רעיון יפה הולכת לעשות לה משהו בנושא

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה