The student
משתמש רשום
יש לי תינוקת חמודה בת 4 חודשים,
נולדה במשקל 3.600 ושמנמונת לגמרי.
בסביבות גיל ה-3 חודשים, פתאום היה לי משבר בחלב, כמעט ולא יוצא
התינוקת מסיימת את ההנקה בצרחות שהיא רוצה עוד...
לקחתי כדורים, שאבתי, נחתי והחלב חזר, הבעיה שזה התחיל להיות משהו קבוע, כל שבועיים בערך לאט לאט יורד החלב, עד שמגיע למצב שכמעט ואין.
אני עושה את הכל הפעולות וזה חוזר, אחרי שבועיים מתמעט ובקיצורררר...
עד גיל 3 חודשים ב"ה היה לי שפע חלב, התינוקת אכלה טוב מאדד(יש לה רפךקס מאד חזק ברמה שיא הייתה פולטת הרבה ושבדקנו את זה התברר שזה לא בגלל ריפלוקס אלה בגלל אכילת יתר)
מה שמסמן לי שיש בעיה קצת יותר עמוקה מסתם משבר- זה כי גם עם האח הגדול שלה היה לי את אותו סיפור, בגיל 3 חודשים התמעט לי החלב ולא עזר כלום להגברה לאורך זמן (ושם הסיפור נגמר די מהר כי הוא פשוט לא הסכים לינוק מתסכול)
יש למשהוא מידע או כיוון מה יכול להיות הסיבה?
או שם של יועצת הנקה שיכולה לעזור (מבינה ביותר מסתם איך להגביר את החלב...)
ממש תודה ענקית!
נולדה במשקל 3.600 ושמנמונת לגמרי.
בסביבות גיל ה-3 חודשים, פתאום היה לי משבר בחלב, כמעט ולא יוצא
התינוקת מסיימת את ההנקה בצרחות שהיא רוצה עוד...
לקחתי כדורים, שאבתי, נחתי והחלב חזר, הבעיה שזה התחיל להיות משהו קבוע, כל שבועיים בערך לאט לאט יורד החלב, עד שמגיע למצב שכמעט ואין.
אני עושה את הכל הפעולות וזה חוזר, אחרי שבועיים מתמעט ובקיצורררר...
עד גיל 3 חודשים ב"ה היה לי שפע חלב, התינוקת אכלה טוב מאדד(יש לה רפךקס מאד חזק ברמה שיא הייתה פולטת הרבה ושבדקנו את זה התברר שזה לא בגלל ריפלוקס אלה בגלל אכילת יתר)
מה שמסמן לי שיש בעיה קצת יותר עמוקה מסתם משבר- זה כי גם עם האח הגדול שלה היה לי את אותו סיפור, בגיל 3 חודשים התמעט לי החלב ולא עזר כלום להגברה לאורך זמן (ושם הסיפור נגמר די מהר כי הוא פשוט לא הסכים לינוק מתסכול)
יש למשהוא מידע או כיוון מה יכול להיות הסיבה?
או שם של יועצת הנקה שיכולה לעזור (מבינה ביותר מסתם איך להגביר את החלב...)
ממש תודה ענקית!
נערך לאחרונה ב: