בית שמשאיזה עיר?
בבית שמש לא היה בכלל.
כמה דקות ו--- הבוקר מגיע. לא צריך יותר מזה.משאית שמחה שעוברת כמה דקות עוד פסדר...
מרפסת שמחה לא תזוז עד שהאורגניסט יתעייף.
היה לנו עכשיו משאית שמחה של בני הישיבותאיזה עיר?
בבית שמש לא היה בכלל.
כל שנה יש שמחות בית השואבה בשעות האלו..... תחשבי על אנשים שגרים ליד בית כנסת שכונתי שהרעיש להם כל שנה מחדש- אבל זה הנורמה, וזה פחות משבוע אחד בשנה, ואת הרוב המוחלט זה מאוד מאוד מכניס לאוירה ומשמח.היה לנו עכשיו משאית שמחה של בני הישיבות
ובכללי לשמו של עניין אתם לא יכולים לסגור תריסים ?זה 2 דקות אולי
ואת כל האנשים זה מקפיץ וכל כך משמח
מה היה בשנים קודמות בשמחות בית השואבה?
מנסיון תינוק בן שנה וחצי שהיה על הידיים שלי נהנה עד השמים!!!!!
ומה יקרה אם בחוהמ הם יילכו לישון ב10????
הבנתי שאז זה הסוף
תחשבו קצת אבל קצת על כל האנשים שבסגר שכמהים לקצת שמחה
זה בדיוק מה שנשמע בדברי!!כל שנה יש שמחות בית השואבה בשעות האלו..... תחשבי על אנשים שגרים ליד בית כנסת שכונתי שהרעיש להם כל שנה מחדש- אבל זה הנורמה, וזה פחות משבוע אחד בשנה, ואת הרוב המוחלט זה מאוד מאוד מכניס לאוירה ומשמח.
אין מה לעשות, בכל דבר יש כאלה שטיפה נפגעים, זה חבל, אבל בסופושל דבר במקרה הזה נראה לי הכלל הוא קובע- שמונה וחצי בחול המועד זה שעה מוקדמת מאוד יחסית לנורמות....
באמת חבל על המשפחות עם הקטנים שסובלות, לא חשבתי עליהם באמת, אבל בכל מקרה שיהיה לכולנו חג שמח!!
אגב לדעתי גם ילדים קטנים נהנים ממשאית שמחה שמכניסה אותם לאווירת החג, ואחרי הכול זה לילה אחד בשנה. (אנחנו לא זכינו לכזו בשום שלב, אבל הרעיון...)
הרעש מגיע בפאומיות, ללא הודעה מוקדמת. לפני שאת מבינה ימין שמאל-הם כבר ערנים לחלוטין.היה לנו עכשיו משאית שמחה של בני הישיבות
ובכללי לשמו של עניין אתם לא יכולים לסגור תריסים ?זה 2 דקות אולי
ואת כל האנשים זה מקפיץ וכל כך משמח
מה היה בשנים קודמות בשמחות בית השואבה?
מנסיון תינוק בן שנה וחצי שהיה על הידיים שלי נהנה עד השמים!!!!!
הבנתי שאז זה הסוף
תחשבו קצת אבל קצת על כל האנשים שבסגר שכמהים לקצת שמחה
אפשר לחשוב טיפלה על כולםאין בושה! עכשיו סיבוב ב'...
אני יותר מישמח שתרימי טלפון לרב ותשאלי אותו אם זה מצוה או מצוה הבאה בעבירה.נכון!!!!
אין טיפת בושה
כי זה מצווה עצומה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: