איזה חלק לא הבנתי תוכלי לפרט יותר?עם האוונט צריך לוודע שהחלק הקטן עם האיקסים כלפי מעלה אם לא זה לא עובד
וואי תודה על הפירוט אצלי אבל אין את זה כנראה דגם ישן יותר או להיפך.
כן שלי נקנה לפני כ 15 שנה......וואי תודה על הפירוט אצלי אבל אין את זה כנראה דגם ישן יותר או להיפך.
שוב תודה!
איזה סיליקון?את יכולה להוציא את הסיליקון ולשאוב ככה
הסיליקון שתופסאת יכולה להוציא את הסיליקון ולשאוב ככה
אם את לא משתמשת עם החלק של האיקסים, אשמח...נאבד לי והמשאבה מושבתת, למי שיש יחסוך לי לקנות חדששהפסיקה לעבוד בפתע פתאום.
יש למישהי נסיון עם זה?
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה גדולה
יש לי חלק חלופי להביא לך. לא של האיקסים אבל מקביל. (השגתי ממישהי משאבה ישנה שהיא לא צריכה)אם את לא משתמשת עם החלק של האיקסים, אשמח...נאבד לי והמשאבה מושבתת, למי שיש יחסוך לי לקנות חדש
מאיפה את?? חבל שא"א להתכתב באישי.יש לי חלק חלופי להביא לך. לא של האיקסים אבל מקביל. (השגתי ממישהי משאבה ישנה שהיא לא צריכה)
תשאירי כתובת מייל ונתקשר.מאיפה את?? חבל שא"א להתכתב באישי.
mn173897שטרודל ג'ימיילתשאירי כתובת מייל ונתקשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: