בריאות מרשם למשקפיים מרופאת עיניים- אפשר לקבל עותק אצל הרופא משפחה?

ידידיה שמשון

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
היינו אצל רופאת עיניים לילדים מטעם מאוחדת, היא נתנה מרשם למשקפיים אבל אנחנו לא מוצאים אותו כרגע. יש אפשרות לקבל אותו איפשהו? באיזור האישי? מרופא משפחה?
תודה

אופססס ;)

משתמש מקצוען
באיזור האישי. חיפשתי עכשיו איפה בדיוק
רופא של חוו"ד נוספת מצאתי ב-
הבדיקות שלי- א.ק.ג. ומכונים
רופא בתוך הקופה -הפניה למשקפיים לילד עד גיל 7 מצאתי ב-
תיק רפואי- הפניות

לדעתי כל רופא משפחה יכול להוציא את זה יכול להיות שגם מזכירות בסניף

יוא"ב ארז

משתמש פעיל
בהיכרותי הרבה בתחום העיניים המלצה שלי והמליץ לי את זה רופא בכיר בביה"ח שערי צדק, תמיד להיבדק אצל האופטומטריסט של החנות בהם אתם קונים "ולהראות לו את חו"ד של הרופא" ושישקול וישווה לפי הנתונים כי כל חנות עובדת באופן שונה לגבי חישוב הנתונים ובאם האופטומטריסט של החנות מתנשא ואינו מתייחס לא לקנות שם.
כי העיניים שלכם חשובות מאד לאומת המחיר והנוחות...

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
בהיכרותי הרבה בתחום העיניים המלצה שלי והמליץ לי את זה רופא בכיר בביה"ח שערי צדק, תמיד להיבדק אצל האופטומטריסט של החנות בהם אתם קונים "ולהראות לו את חו"ד של הרופא" ושישקול וישווה לפי הנתונים כי כל חנות עובדת באופן שונה לגבי חישוב הנתונים ובאם האופטומטריסט של החנות מתנשא ואינו מתייחס לא לקנות שם.
כי העיניים שלכם חשובות מאד לאומת המחיר והנוחות...
ילדים קטנים צריכים לעבור (בדר"כ) הרחבת אישונים ואת זה לא עושה האופטומטריסט של החנות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  84  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה