מרק עוף, זה הרגיל של שבת
מכיל עצמות עוף, מעט בשר, ירקות ומלח
תמיד יוצא בצבע זהוב, צלול-שקוף
והשבוע - לבן אטום-עכור
למה זה? האמת שיצא גם עם טעם לא מי-יודע-מה וריח לא רגיל.
מה הסיפור? ממה זה קרה?
מתלבטת אם לזרוק ולעשות חדש...
העברתי קצת לסיר אחר כדי לבדוק, יש פה ממש מעט בסיר הזה ואפילו לא רואים את הגזר מרוב עכירות.
מכיל עצמות עוף, מעט בשר, ירקות ומלח
תמיד יוצא בצבע זהוב, צלול-שקוף
והשבוע - לבן אטום-עכור
למה זה? האמת שיצא גם עם טעם לא מי-יודע-מה וריח לא רגיל.
מה הסיפור? ממה זה קרה?
מתלבטת אם לזרוק ולעשות חדש...
העברתי קצת לסיר אחר כדי לבדוק, יש פה ממש מעט בסיר הזה ואפילו לא רואים את הגזר מרוב עכירות.