לצערי אין תמונות, אבל יש מתכון
(כמות של 6-7 מנות, סיר של 2.5 ליטר)
למרק-
1 קישוא
2 בצל
1 בטטה גדולה
1 קולורבי
2 כפות שומשום
כף רוטב סויה
קמצוץ ג'ינג'ר מגורר
כפית דבש
לעוף-
2 פרוסות חזה חתוכות לרצועות (שמוכנות לשניצל, כמובן אפשר כל חזה , רק שזה הדרך שלי להגדיר את הכמות פה)
חופן קשיו טבעי
3 גבעולי בצל ירוק
שן שום קצוצה
כף רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון
קמצוץ כרכום
מלח ופלפל שחור
הכנה:
חותכים לחתיכות גדולות, משמנים עם שמן+מלח ופלפל שחור
שמים בסיר פיירקס או תבנית פיירקס, מכניסים לתנור על 200 מעלות ל10 דק'.
מוסיפים מים לכיסוי ואת הסויה, ג'ינג'ר ודבש ושמים בתנור לעוד כשעה על 180 מעלות- בודקים כל הזמן שיש מספיק נוזלים
מועכים הכל במקל בלנדר.
מחממים מחבת כבדה עם קצת שמן, שמים את החזה לצריבה ומוסיפים את שאר החומרים חוץ מהבצל הירוק
מנמיכים את האש ונותנים לזה להתבשל תוך כדי ערבוב עוד 5 דק'
מוסיפים את הבצל הירוק לעוד דקת הקפצה
מגישים צלחת מרק עם תלולית עוף מעל.
(כמות של 6-7 מנות, סיר של 2.5 ליטר)
למרק-
1 קישוא
2 בצל
1 בטטה גדולה
1 קולורבי
2 כפות שומשום
כף רוטב סויה
קמצוץ ג'ינג'ר מגורר
כפית דבש
לעוף-
2 פרוסות חזה חתוכות לרצועות (שמוכנות לשניצל, כמובן אפשר כל חזה , רק שזה הדרך שלי להגדיר את הכמות פה)
חופן קשיו טבעי
3 גבעולי בצל ירוק
שן שום קצוצה
כף רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון
קמצוץ כרכום
מלח ופלפל שחור
הכנה:
חותכים לחתיכות גדולות, משמנים עם שמן+מלח ופלפל שחור
שמים בסיר פיירקס או תבנית פיירקס, מכניסים לתנור על 200 מעלות ל10 דק'.
מוסיפים מים לכיסוי ואת הסויה, ג'ינג'ר ודבש ושמים בתנור לעוד כשעה על 180 מעלות- בודקים כל הזמן שיש מספיק נוזלים
מועכים הכל במקל בלנדר.
מחממים מחבת כבדה עם קצת שמן, שמים את החזה לצריבה ומוסיפים את שאר החומרים חוץ מהבצל הירוק
מנמיכים את האש ונותנים לזה להתבשל תוך כדי ערבוב עוד 5 דק'
מוסיפים את הבצל הירוק לעוד דקת הקפצה
מגישים צלחת מרק עם תלולית עוף מעל.