"יאמי"
זו היתה תגובת הטעימה הראשונה של המרק הזה.
אה, לא אני טעמתי ראשונה.
מרק משביע
מתאים לימים הקרים כשהרוח שורקת בחוץ ומניעה באגרסיביות את התריסים
כמו היום, למשל.
סיר 7 ליטר
1 שקית לקט ירקות- אפונה, גזר ותירס
1 קופסא שימורי פטריות
1.5 קילו דלעת- חתיכות בינוניות
2 קולרבי- כנ"ל
2 בצל- רבעי טבעות
4 גזר - טבעות
1 כוס עדשים כתומות
1 כוס גריסי פנינה
מלח
פלפל שחור
שמים את כל הרכיבים בסיר גדול
ממלאים מים כ-7 ס"מ מעבר לגובה הירקות
מבשלים לריכוך של הירקות
טוחנים חלקית במוט
טועמים ומתקנים תיבול
זו היתה תגובת הטעימה הראשונה של המרק הזה.
אה, לא אני טעמתי ראשונה.
מרק משביע
מתאים לימים הקרים כשהרוח שורקת בחוץ ומניעה באגרסיביות את התריסים
כמו היום, למשל.
סיר 7 ליטר
1 שקית לקט ירקות- אפונה, גזר ותירס
1 קופסא שימורי פטריות
1.5 קילו דלעת- חתיכות בינוניות
2 קולרבי- כנ"ל
2 בצל- רבעי טבעות
4 גזר - טבעות
1 כוס עדשים כתומות
1 כוס גריסי פנינה
מלח
פלפל שחור
שמים את כל הרכיבים בסיר גדול
ממלאים מים כ-7 ס"מ מעבר לגובה הירקות
מבשלים לריכוך של הירקות
טוחנים חלקית במוט
טועמים ומתקנים תיבול