מצטרפת להמלצות. שלושתן מעולות במיוחד!יצא לי לפגוש שלוש נשות מקצוע אלופות ונעימות מאד
לכל אחת מהן יש נישות שבהן מתמחה במיוחד. השאלה מה הצורך של הילד.
השלוש הן יהודית בורשטיין, אילה שטרנשוס ולאה מרווה.
איזה קופה?זקוקה להמלצות למרפאה בעיסוק בבני ברק,
לילד בן 5 אישרו לי מהקופה לקחת פרטי ואין לי שמץ של מיידע,
תודה מראש
אני צריכה לילד עם עיכוב התפתחותי, מסורבלות מאד גדולה בקטע המטורי, הגסה והעדינה, בכתיבה אכילה ..יצא לי לפגוש שלוש נשות מקצוע אלופות ונעימות מאד
לכל אחת מהן יש נישות שבהן מתמחה במיוחד. השאלה מה הצורך של הילד.
השלוש הן יהודית בורשטיין, אילה שטרנשוס ולאה מרווה.
בקופת חולים מכבי, עברנו ועדת חריגים פעמיים כי הילד בגן שפתי, אבל היה לי המלצות מבית חולים אז אחרי מריבות של קרוב לשנה אישרו סוף סוף,איזה קופה?
אשמח לדעת אייך אשרו לך פרטי אני גם צריכה ומסתבכת עם הבקשות
סיוט עם הקופה הזו בדברים האלהבקופת חולים מכבי, עברנו ועדת חריגים פעמיים כי הילד בגן שפתי, אבל היה לי המלצות מבית חולים אז אחרי מריבות של קרוב לשנה אישרו סוף סוף,
אין לי מושג למה פרטי ולא דרך הקופה אולי לא נשארו להם תורים
למה הכוונה מסורבלות באכילה? אכילה נקייה? בררנות באוכל? אכילה רציפה? בליעה? אחר?אני צריכה לילד עם עיכוב התפתחותי, מסורבלות מאד גדולה בקטע המטורי, הגסה והעדינה, בכתיבה אכילה ..
אני ישמח אם תוכלי לפנות אלי באישי ואני יתן לך יותר פרטים, כדי שתוכלי לכוון אותי,
תודה
אכילה נקייה,למה הכוונה מסורבלות באכילה? אכילה נקייה? בררנות באוכל? אכילה רציפה? בליעה? אחר?
ליתר התחומים שציינת כולן מתאימות בכפוף לרשימות ההמתנה שהן מנהלות
פונה אליך באישייש לך אולי את המספרים שלהם או דרכי התקשרות?
יש למישהי עוד המלצה?שלוש הן יהודית בורשטיין, אילה שטרנשוס ולאה מרווה.
אם את יודעת מה הנישות בהן כל אחת מומחית אשמח להכוונה. אצלי זה בן חמש וחצי שלעניות דעתי יש לו חוסר איזון בוויסות החושי. לדוגמא - המטפרטורה של המים באמבטיה של כל הילדים תמיד רותחת לו. הוא צריך 2 מעלות פחות. כשהוא קורא או מצייר לבד הוא נינוח ורגוע, אבל כשיש אנשים ורעש - יותר מציק ודוחף. אני ראיתי את זה ביומולדת משפחתית, מהגננת הבנתי שחווה את זה כמעט כל יום. בריכוז הוא לגמרי אוחז את הנלמד ובכל זאת מספיק לדחוף ולהציק.לכל אחת מהן יש נישות שבהן מתמחה במיוחד. השאלה מה הצורך של הילד
אני לא בטוחה, כי לא התנסיתי בכך, אבל נראה לי שיהודית בורשטיין מתמחה גם בוויסות חושי.אשמח לכל הכוונה
גם אני אשמח להמלצה עבור קלינאית תקשורת לבת 7
בני ברק,
יעזור לי מאד
ואגב-
האם יצא לכם לחכות מעל חצי שנה לתור בקופה ואז לקבל תשובה שאין תורים,
או שמיד לאחר האבחון קיבלתם הנחיה לצאת לפרטי?
חשוב לי לדעת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: