ממשלת אחדות!
והם חיו בשלום ובשלווה מאז ועד היום...
נתקלתי במוצר הזה:
השחור השחור הזה משך לי את העין.
כי ביסקויט חום יש הרבה. אבל שחור כל כך, כביסקויט, לא כעוגיה, עוד לא ראיתי.
אז כמו שקורה לי הרבה פעמים, המוח מתחיל לפעול שם מול מדף הסופר, והמוצר התורן מוצא את דרכו אל עגלת הקניות שלי.
קופסא של מלית אוכמניות צנחה גם היא מהמדף אל העגלה, ונצמדה חזק חזק לפתיבר בלאק הזה.
הבנתי שיש כאן שידוך והחלטתי להוציא אותו לפועל.
ענבי הבלאק בענבי האוכמנית, עוגת קינוח נאה ומשובחת
והכי כיף-
ללא אפיה
תבנית בינונית, A4
רכיבים:
חבילת ביסקויט בלאק. נצטרך את 2 השרוולים שבחבילה.
חלב סויה [לטבילת הביסקויטים], אפשר יין.....
1 ריצ' 250 מ"ל
3 כפות אבקת פודינג פירות יער
3 כפות אבקת פודינג וניל
150 גרם שוקולד לבן פרווה
1 כף שמן
1.5 כוסות מלית אוכמניות.
ציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'
פירורי ביסקויטים מהביסקויטים שנותרו בסוף
הכנה:
יוצקים חלב סויה לצלחת עמוקה.
מרפדים תבנית בניר אפיה.
טובלים ביסקויטים בחלב סויה, כל פעם 2 כדי שלא יהיו רטובים מדי ויתפרקו. מרפדים את תחתית התבנית בצפיפות. בחלקים שלא נכנס ביסקויט שלם, שוברים חלקי ביסקויט.
מורחים מעט מלית אוכמניות על שכבת הביסקויטים.
מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה
ממיסים שוקולד לבן ושמן ומוסיפים לריצ'.
מחלקים ל-2
לחצי האחד מוסיפים פודינג פירות יער ולחצי השני פודינג וניל.
מורחים מהקצפת עם הפודינג פירות יער על המלית שמרחנו על הביסקויטים.
טובלים ביסקויטים נוספים בחלב סויה ומניחים שכבה נוספת בצפיפות מעל לקרם הפירות יער .
שוב מורחים מעט מלית אוכמניות מעל לביסקויטים. ומורחים את הקרם עם פודינג הוניל מעליהם.
מסיימים בשורת ביסקויטים נוספת טבולה בחלב סויה.
מכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד וריצ' לגנאש חלק ויוצקיןם על שכבת הביסקויטים העליונה.
טוחנים את שארית הביסקויטים ומפזרים מעל לגנאש בעודו רטוב.
מקפיאים כשעתיים לפני הפריסה
שומרים בהקפאה ומוציאים מההקפאה כ-5 דקות לפני ההגשה ופורסים
לאחר הפריסה ניתן לשמור במקרר לשלושה ימים.
והם חיו בשלום ובשלווה מאז ועד היום...
נתקלתי במוצר הזה:
השחור השחור הזה משך לי את העין.
כי ביסקויט חום יש הרבה. אבל שחור כל כך, כביסקויט, לא כעוגיה, עוד לא ראיתי.
אז כמו שקורה לי הרבה פעמים, המוח מתחיל לפעול שם מול מדף הסופר, והמוצר התורן מוצא את דרכו אל עגלת הקניות שלי.
קופסא של מלית אוכמניות צנחה גם היא מהמדף אל העגלה, ונצמדה חזק חזק לפתיבר בלאק הזה.
הבנתי שיש כאן שידוך והחלטתי להוציא אותו לפועל.
ענבי הבלאק בענבי האוכמנית, עוגת קינוח נאה ומשובחת
והכי כיף-
ללא אפיה
תבנית בינונית, A4
רכיבים:
חבילת ביסקויט בלאק. נצטרך את 2 השרוולים שבחבילה.
חלב סויה [לטבילת הביסקויטים], אפשר יין.....
1 ריצ' 250 מ"ל
3 כפות אבקת פודינג פירות יער
3 כפות אבקת פודינג וניל
150 גרם שוקולד לבן פרווה
1 כף שמן
1.5 כוסות מלית אוכמניות.
ציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'
פירורי ביסקויטים מהביסקויטים שנותרו בסוף
הכנה:
יוצקים חלב סויה לצלחת עמוקה.
מרפדים תבנית בניר אפיה.
טובלים ביסקויטים בחלב סויה, כל פעם 2 כדי שלא יהיו רטובים מדי ויתפרקו. מרפדים את תחתית התבנית בצפיפות. בחלקים שלא נכנס ביסקויט שלם, שוברים חלקי ביסקויט.
מורחים מעט מלית אוכמניות על שכבת הביסקויטים.
מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה
ממיסים שוקולד לבן ושמן ומוסיפים לריצ'.
מחלקים ל-2
לחצי האחד מוסיפים פודינג פירות יער ולחצי השני פודינג וניל.
מורחים מהקצפת עם הפודינג פירות יער על המלית שמרחנו על הביסקויטים.
טובלים ביסקויטים נוספים בחלב סויה ומניחים שכבה נוספת בצפיפות מעל לקרם הפירות יער .
שוב מורחים מעט מלית אוכמניות מעל לביסקויטים. ומורחים את הקרם עם פודינג הוניל מעליהם.
מסיימים בשורת ביסקויטים נוספת טבולה בחלב סויה.
מכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד וריצ' לגנאש חלק ויוצקיןם על שכבת הביסקויטים העליונה.
טוחנים את שארית הביסקויטים ומפזרים מעל לגנאש בעודו רטוב.
מקפיאים כשעתיים לפני הפריסה
שומרים בהקפאה ומוציאים מההקפאה כ-5 דקות לפני ההגשה ופורסים
לאחר הפריסה ניתן לשמור במקרר לשלושה ימים.