יש כמה חרדים שלא גיהצו, כי העדיפו מראש לא ללכת לשםנכתב ע"י שניאור770;658853:כאן רואים כמה החרדים הם פתיים
אם אני הייתי בהרצאה של 150 איש וכולם גיהצו 1600$ כאילו הם זוכים מחר בלוטו ורק אני כמו טמבל לא הסכמתי לקנות
ולחשוב שהם עשו אחרי הרצאה של חצי שעה לפחות 100.000$ זה מקומם אותי ולא שלא עושים שם כסף זו שיטה פרועה והסכים איתי אחד שמרוויח שם היום מעל 40.000 ש"ח בחודש אבל זו השיטה שעובדת אגב רק אצל החרדים
נכתב ע"י מרק;658856:יש כמה חרדים שלא גיהצו! כי העדיפו מראש לא ללכת לשם
נכתב ע"י bhj;658852:האם מדובר על האומגה 3 ממקור של צמח המרווה?
אם כן, שמעתי ממקור מוסמך שזה עושה הרבה תופעות לוואי וממש לא מומלץ.
זה מרזה את הארנק שלך ומשמין את שלהם נו.......אז זה לא טוב?נכתב ע"י שניאור770;658917:לי אמרו שזה טוב להרזיה ושאמרתי שאני רזה אמרו שגם לזה זה מאוד טוב..
לצחוק ?
נכתב ע"י נני5;659139:לאמא שלי יש כמה אחיות שכנראה די תמימות.
בכל תקופה מישהי 'נתפסת' לפירמידה שונה, ומנסה לשווק במשפחה.
זה התחיל עם G5 [מישהו זוכר את זה?!]
עבר ל'אינטרא' [ג"כ משקה פלאים]
והגיע למרוולס.
כל אחת מהן שיכנעה שזה מדהים, ויש להם יכולות פלאים, והמשקה/כמוסות וכו' הזה הוא אשר יביא ריפוי לכל סוגי הבעיות.
ואמא שלי, תמימה כנראה כמותן, היתה קונה מהן כל חודש שוב ושוב, וזכתה להביא לכל אחת מהן פרנסה בכבוד.
אבל האמת, זה היה כולו חסד, כי שום דבר לא השתנה. ולא גילינו שום פלאים...
עוד תקופה קצרה נגלה עוד איזה משקה פלאים. וגם שם יפלו כמה תמימים. ותמימות...[יש לה עוד אחיות שעדיין לא שיווקו כלום...]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: