מידע שימושי מקרר עם התקן שבת?-רק עד אמצע השבת.. מקרר סמסונג התקן מכון מדעי טכנולוגי..

elmo

משתמש פעיל
באמצע השבת גילינו לחרדתנו שהתקן השבת-שובת מעצמו
והעביר את המקרר (סמסונג) לפעילות רגילה!
המכון המדעי טכנולוגי (שעונה תמיד ביעילות לכל פניה) שלח לי:

#מה הדגם המדוייק?
יש דגמים בהם יש 2 מצבים. מצב העברה סטנדרטי ל-40 שעות ומצב העברה מיוחד ל-80 שעות עבור שלושה ימי חג ושבת כמו השנה.
אם הדגם שלכם הוא מבין הדגמים הללו אזי חבל מאוד שלא נהגתם לפי ההנחיות שבהוראות ההפעלה.
בברכת גמר חתימה טובה#

בהדרכה על השימוש במקרר לא נאמר לי דבר כזה!(יש לי סרטון ובדקתי שוב..) הצעתי להם להדביק מדבקה עם הנחיות במקום בולט שניתן יהיה לשמור למקרה של 3 ימים של מצב שבת..
אם יש לכם מקרר דומה שימו לב ובקשו מהם הנחיות בהתאם..

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
ברור שיש מצב מיוחד ל 3 ימי חג
הרי לא היית רוצה שכל שבת יעבור לך ל 3+ ימים (80 שעות)- כמעט חצי שבוע...
זה לא בריא למקרר
בהוראות הפעלה זה תמיד מופיע.

elmo

משתמש פעיל
ברור שיש מצב מיוחד ל 3 ימי חג
הרי לא היית רוצה שכל שבת יעבור לך ל 3+ ימים (80 שעות)- כמעט חצי שבוע...
זה לא בריא למקרר
בהוראות הפעלה זה תמיד מופיע.
בכל מקרה אני מחזיר למצב רגיל אחרי השבת

elmo

משתמש פעיל
תשובת המכון:..
דגם זה של המקרר, כמו מרבית דגמי מקררי סמסונג עם התקני שבת באישורנו ההלכתי, חוזר למצב 'חול' רק כעבור 80 שעות, ולכן כל מי שבידו דגם מקרר זה העביר אותו למצב 'שבת' בערב החג, אפילו שעות מספר קודם כניסת החג, והמקרר המשיך לפעול במשטר 'שבת' עד לאחר צאת השבת לשיטת ר"ת ויותר מאוחר.
מי שלא קרא את ההוראות ומשום מה החליט כנראה להעביר אותו בליל ערב החג, או בשעות הבוקר המוקדמות של ערב החג, כשהשכים לסליחות, לקח על עצמו את הסיכון הנ"ל, וחבל.

גמר חתימה טובה

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
איזה דגם המקרר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה