מקרר - התקנה בנישה

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מישהו יכול לומר לי מניסיון איך מחשבים כמה ס״מ צריך?
יש לי נישה של 94 ס״מ רוחב, 70 עומק, 195 גובה
ויש לי מגבלה למקרר 3 או 4 דלתות בלבד! (מעבר...)
חשבתי על המקרר הזה http://www.sharp-israel.co.il/page_15592
אבל אני לא מבינה למה הם מתכוונים שם, מצד אחד רוחב מינימלי 93 מצד שני התקנה בנישה 5 סמ לפחות מכל צד! אז זה לא מתאים?

בקיצור, כמה הרוחב של המקרר צריך להיות, והם זה מחושב עם הפתיחה של הדלת? :confused:

תודה מראש :)

זוהר טל

משתמש מקצוען
בשביל מקרר צריך להשאיר רווח בינו לבין הקיר בעובי של כמה ס"מ (כמה בדיוק, לא יודעת להגיד לך)

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אם הנישה היא בעומק 70- אז לא נראה לי בעייתי העניין עם הס"מ בצדדים, כי זה לא אמור להפריע לפתיחה היות ועומק המקרר גדול מעומק הנישה. לענ"ד...

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י revrut;1669589:
אם הנישה היא בעומק 70- אז לא נראה לי בעייתי העניין עם הס"מ בצדדים, כי זה לא אמור להפריע לפתיחה היות ועומק המקרר גדול מעומק הנישה. לענ"ד...

הגיוני. אבל כמה זה צריך לבלוט? וכמה בכ״ז להשאיר בצדדים? (לא מדברת רק על המקרר הנ״ל אלא באופן כללי)
מישהו עוד יודע מניסיון?
תודה!

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אם המקרר בולט 5 ס"מ ומעלה מהנישה- לא אמורה להיות בעיה,
אבל כדאי באמת לבדוק כל מקרר לגופו- מה רוחבו ומה עומקו

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עוד מישהו?
(רוצה להיות בטוחה לפני שאני מזמינה)

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
קחי בחשבון 3 ס"מ מכל צד רווח בין המקרר לקיר.כדי שיהיה אפשר להוציא בקלות לניקוי.
אבל אם יש קיר מצד אחד של המקרר צריך אפילו יותר רווח. כיוון שכאשר תרצי להוציא מגירה או מדף לניקוי, יהיה קשה לפתוח את הדלת של המקרר-היא תתקע בקיר. ואז תצטרכי השביל זה להוציא את המקרר מהנישה ואח"כ את המדף.

עיצוב קונקט
מעצבת ברמה אחרת
-------------------
052-7674520

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה