מה זה אומר? יכול להיות שאי אפשר לטבול?כדאי לברר מראש לגבי טבילה.
טבילה יכולה להרוס את המכשיר לכן עדיף לתת את זה לבעל מלאכה שיעשה בזה גמר מלאכה.מה זה אומר? יכול להיות שאי אפשר לטבול?
לא פשוט בכלל לעשות זאת לכתחילה, ואני עדיין לא שמעתי על מישהו שקנה מכשיר כזה וחיכה כמה שעות טובות עד שייתיבש לגמרי לפני ההפעלה הראשונה וקרה משהו למכשיר.טבילה יכולה להרוס את המכשיר לכן עדיף לתת את זה לבעל מלאכה שיעשה בזה גמר מלאכה.
אז עכשיו תשמעלא פשוט בכלל לעשות זאת לכתחילה, ואני עדיין לא שמעתי על מישהו שקנה מכשיר כזה וחיכה כמה שעות טובות עד שייתיבש לגמרי לפני ההפעלה הראשונה וקרה משהו למכשיר.
לא מאמין שהמים חיכו חודש עד שיצאו להכות. אין להם מנגנון השהייה, אבל אם אתה אומר...אז עכשיו תשמע
אני הטבלתי וחיכיתי שיתייבש לגמרי וזה עבד לי אבל אחרי חודש הפסיק לחמם, כשהחזרתי לחברה הם אמרו שבגלל שהטבלתי זה נפגע כי יש שם חיישנים מאוד עדינים.
הביאו לי חדש שבו עשיתי גמר מלאכה ועובד כבר הרבה זמן.
קורוזיה(חלודה) זה דבר שמתפתח לאורך זמן, ועלול לפגוע גם לאחר שנה. אותו דבר בפלאפונים, ובכל מכשיר המכיל כרטיס אלקטרוני.לא מאמין שהמים חיכו חודש עד שיצאו להכות. אין להם מנגנון השהייה, אבל אם אתה אומר...
ראיתי כזה בשימוש וממש התלהבתיממליץ על מכשיר שפועל בטכנולוגית אינדוקציה
אין בפנים סליל ולכן קל ביותר לניקוי
מומלץ כד נירוסטה ולא זכוכית
דוגמא:
מקציף חלב DAVO דגם DAV240S נירוסטה - ליאור מוצרי חשמל
מקציף חלב DAVO דגם DAV240S נירוסטהwww.lior-electric.co.il
קרה גם קרה..לא פשוט בכלל לעשות זאת לכתחילה, ואני עדיין לא שמעתי על מישהו שקנה מכשיר כזה וחיכה כמה שעות טובות עד שייתיבש לגמרי לפני ההפעלה הראשונה וקרה משהו למכשיר.
מעולה רק שעושה קצף סמיךךךךלי יש מקציף חלב של המילטון. מצוין ונוח לשימוש.
הוא יכול לחמם\להקציף קלות (בינינו, יוצא קצף עמיד מאוד, זו האופציה שאני משתמשת בדר"כ)\להקציף ממש\להקציף קר (אף פעם לא ניסיתי, לא יודעת איך יוצא).
ואכן להטביל יכול להרוס אותו.
עולה בסביבות 200 ש"ח.
(הקישור הוא לדגם הלבן, לי יש שחור שלכאורה הוא דגם יותר מתקדם אבל למען האמת- לא הצלחתי למצוא הבדל במפרט הטכני)
מקציף חלב Hemilton HEM-243 המילטון - זאפ השוואת מחירים
HEM-243 המילטון החל מ - 183₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של מקציף חלב Hemilton HEM-243 המילטון, מידע על חנויות קרובות, 16 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: