מקציף חלב

שפרה קהלני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש למשהו המלצה מנסיון למקציף חלב משהו יחסית קומפקטי ולא מצריך מקום בשיש
אלא שניתן לאחסן בארון כמו מקל ריסוק
אבל שיהיה איכותי ולא צעצוע

Ok - מירי טריטל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לפני שנתיים בערך עשיתי בירור על זה. המקציפים הידניים- אלה שנראים כמו בלנדר מקל, זולים אבל לא מוצלחים.
אני קניתי מקציף שעומד על בסיס, נראה כמו קומקום חשמלי קטן. הוא מקציף מאוד יפה וגבוה. אבל אני לא מתלהבת ממנו, אולי בגלל שאני לא כל כך מבינה את השימוש בזה. אם מקציפים את החלב לבד, כשמוסיפים אותו לכוס קפה - הוא לא מתערבב עם הקפה, ואז את סתם שותה קפה שמעליו חלב בטעם בועות אוויר.. ואם מקציפים את החלב יחד עם הקפה והסוכר, החלב לא מוקצף יפה.
יתכן שהמוצר שקניתי באמת לא משהו ויש חברות אחרות טובות יותר.

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ok;1977157:
לפני שנתיים בערך עשיתי בירור על זה. המקציפים הידניים- אלה שנראים כמו בלנדר מקל, זולים אבל לא מוצלחים.
אני קניתי מקציף שעומד על בסיס, נראה כמו קומקום חשמלי קטן. הוא מקציף מאוד יפה וגבוה. אבל אני לא מתלהבת ממנו, אולי בגלל שאני לא כל כך מבינה את השימוש בזה. אם מקציפים את החלב לבד, כשמוסיפים אותו לכוס קפה - הוא לא מתערבב עם הקפה, ואז את סתם שותה קפה שמעליו חלב בטעם בועות אוויר.. ואם מקציפים את החלב יחד עם הקפה והסוכר, החלב לא מוקצף יפה.

יש לי משהו כמו שאת מתארת, וגם אני לא אהבתי שהחלב לא מתערבב טוב עם הקפה אבל מאז שאני מקציפה אותם ביחד זה פצצה! יוצאת מוקצף, רך, מעורבב טוב
יש חם ויש קר. הקר פחות מוקצף אבל יוצא מאד טעים.
של חברת CREAMA לא זול. לא יודעת מה יש לך.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ok;1977157:

אולי את צריכה לעצור את הפעולה שלו לפני הסוף, ואז החלב לא מסמיך כל כך עד שהוא צף על גבי הקפה, חלקו נותר נוזלי יחסית ומתערבב בקפה.
ובכל מקרה, תמיד אפשר לערבב.

לי יש של נספרסו, ואני מאד מרוצה. אבל מפסיקה את הפעולה לפני הסוף כי אני לא אוהבת שהחלב יוצר שכבת בידוד...

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ok;1977286:
אבל אז נעלם הקצף...
יש לי מכשיר של בנטון. אולי באמת אנסה לעצור לפני הסוף

מוזר, אצלי הוא לא נעלם. אז כנראה ששלך לא כל כך סמיך אם הוא 'מתפוגג'…
כוונתך שיורד לו הנפח? כי אצלי הוא נשאר קצף…

sarit m

משתמש פעיל
יש חלב חדש בקרטון של תנובה "מיוחד לקפה".
מנענעים חזק מאוד מאוד את הקרטון ומוזגים את החלב לכוס -
מתקבלת שכבה מוקצפת אמיתית וגבוהה! טעים! ללא שום מכשיר....
מומלץ!

שפרה קהלני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
המחירים של המכשירים שאתן כותבות פה זה בערך 300 ש"ח
זה יוצא נס מוקצף כמו קנוי??

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
המקציף שלי מעולה. יותר טעים מהקנוי...
קניתי "בפיטדה" בב"ב.

yochi000

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני קניתי מקציף ידני בעלי אקספרס. לא המוט הדקיק שחוץ מרעש לא עושה כלום.
אלא איכותי, אבל כזה שצריך לחמם על הכירה ו׳לדפוק׳ 20 פעם עם המשאבה.
מקציף ממש נחמד וחביב עם קצף גבוה דומה לקפה הקנוי.
והוא זול בהרבה ממכשיר חשמלי.

http://www.aliexpress.com/item/Whol...ffee-Double-Mesh-Froth-Screen/1995991280.html

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה