להזמין מוצר ב130 ש"ח מאלי אקספרס שיש לו רק 2 הזמנות?!
לכן כתבתי :משהו כזהלהזמין מוצר ב130 ש"ח מאלי אקספרס שיש לו רק 2 הזמנות?!
נשמע לכם סביר??!
האם החלב חם ממש ?אני קניתי של דאבו היום ב230 שקל
נהנתי מההקצפה החזקה ומרמת החימום
לא יודעת בקשר לאיכות כי זה יום ראשון שלי
רציתי לשאול אם מישהי יודעת אם אפשר להכניס כם שוקולד
חתיכות קטנות של מקופלת או משהו כזה
או שזה ישבור את המקציף כי החלקים שלו קטנים וחלשים
הראשוןהאם החלב חם ממש ?
והאם הוא קל לניקוי ?
יש שני דגמים, תוכלי לומר איזה קנית?
אומקציף חלב DAVO DAV230 דאבו - ליאור מוצרי חשמל
אוהבי הקפה יתאהבו בקלות במקציף החלב האיכותי הזה! 3 תוכניות חימום והקצפה: הקצפה חמה, הקצפה קרה, חימום חלב עם כמות קצף קטנה. הודות להספק של W500 וגוף חימום אשר מגיע לעוצמה של 550 מעלות, תקבלו תוך 80 שניות חלב מוקצף בטמפרטורה מושלמת: 65 מעלות בדיוק. ציפוי הטפלון בחלקו הפנימי של המקציף, מבטיח...www.lior-electric.co.il
מקציף חלב מבית DAVO דגם DAV240 כוס זכוכית - ליאור מוצרי חשמל
DAVO מקציף חלב חשמלי איכותי 3 ב 1- מבית מקציף החלב עובד בשיטת אינדוקציה – ללא גוף חימום. בלחיצת כפתור אחת ניתן לחמם ולהקציף את החלב להקציף חלב קר במקציף זה ניתן להמיס שוקולד בשיטת הבן- מארי המכשיר מפסיק את פעולתו בסיום ההקצפה באופן אוטומטי. כלי ההקצפה נשלף וניתן לשטיפה במדיח הכלים. מגיע עם שני...www.lior-electric.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: