מקצבים קורג pa600

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
MEDIA.
אתה בוחר את הסט המבוקש
ולוחץ - LODE

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
רק לשים לב לא להעלות אותם ולשמור על גבי חומר קיים כדי שמה שכבר היה שמור באורגן לא יימחק, מומלץץ מידי פעם לעשות גיבוי לחומר, MEDIA ואז save ואז all ואז לשמור את זה כnew set כסט חדש על גבי הזיכרון של האורגן או על דיסקונקי

CHANEL

משתמש פעיל
הוא מומלץ היום?
לצרכי הקלטות אולפן ופלייבקים
לא לאירועים.
ומה זאת אומרת אורגן מזרחי?
רק שכולל רבעי טונים או שחסר בו גם משהו שיש באחרים?

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הוא מומלץ היום?
לצרכי הקלטות אולפן ופלייבקים
לא לאירועים.
ומה זאת אומרת אורגן מזרחי?
רק שכולל רבעי טונים או שחסר בו גם משהו שיש באחרים?
בגדול אני משתמש עם PA 600 לאולפן בתור מקלדת שליטה אני מאד נהנה אם אתה רוצה הסבר יותר מפורט על הערוצים אשמח לתת

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לדעתי הוא סבבה לגמרי גם לאולפן, הרבה פעמים צלילים שנשמעים לא משהו - בהקלטה פתאום אני שם לב שזה נשמע יותר טוב, אפילו הופתעתי כמה פעמים מהפסנתר שלו

הדגם המזרחי של הpa600 מה שהבנתי זה שאין שום הבדל מלבד הכפתורים החיצוניים של הרבעי טון, וגם מקצבים וצלילים מזרחיים שאני חושב שהם יושבים על הuser

miami

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
PA 600 מזרחי- היא אורגנית מעולה לגמרי אני משתמשת בה כבר 8 שנים
ומזרחי אכן מתבטא באופציה של רבעי טונים וסט תופים מזרחי כתוספת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה