איזה מקפיא מומלץ (אני צריך רוחב של עד 60 ס"מ)?
תודה מראש לעונים ולמסתכלים.
כל מקפיא של חברה בסיסית בעלות של בערך 1000 ש"ח הוא מעולה ממש, אין עניין להשקיע ולהשתגע...איזה מקפיא מומלץ (אני צריך רוחב של עד 60 ס"מ)?
דבר ראשון תבדקו מה יש בחנות בגודל הזה. אני חיפשתי עד 80 והיה רק סוג אחד בשיא החשמל. נורמנדי. הוא כבר 3 שנים ועובד נהדר.איזה מקפיא מומלץ (אני צריך רוחב של עד 60 ס"מ)?
ממש לא נכון מניסיון!כל מקפיא של חברה בסיסית בעלות של בערך 1000 ש"ח הוא מעולה ממש, אין עניין להשקיע ולהשתגע...
בלומברג, ללא קרח
מעולה
לא זול
הדגם שיש לי פחות מ60
מקפיא אלקטרולוקס 7 מגירות המומלץ ביותר.
שבת, קרח, חזק וטוב להרבה שנים.
3661מענין גם אותי.
איזה דגם של בלומברג? כמה מגירות?
רוב המקפיאים הם 60*60 (עם חריגות של סנטימטרים בודדים, בעיקר בגלל הידית) עומק/ רוחב של 80 למקפיא, זה חריג.דבר ראשון תבדקו מה יש בחנות בגודל הזה. אני חיפשתי עד 80 והיה רק סוג אחד בשיא החשמל. נורמנדי. הוא כבר 3 שנים ועובד נהדר.
ואיך הפלסטיקה שלו? המגירות חזקות?מקפיא אלקטרולוקס 7 מגירות המומלץ ביותר.
שבת, קרח, חזק וטוב להרבה שנים.
על איזה מקפיא את ממליצה?ממש לא נכון מניסיון!
1- תבדקו את גודל המגירות מבפנים!
אני קניתי מחברה ידוע ובכל מגירה נכנס לי כמעט X2 מהמקפיא שיש אצל ההורים שלי - משהו פשוט ב1000 ש"ח (ויש להם 2 מקפיאים מ2 חברות שונות)
2 - הפלסטיק הרבה הרבה יותר איכותי!! נכנס ויצא בקלות - לעומת המקפיא הפשוט נשבר בקלות - ויוצא ונכנס ק-ש-ה!!! כל פעם לפתוח ולסגור מגירה סיפור בפני עצמו!!
המסכנה שלי שווה להשקיע!!
לי יש בוש עם קרח.ואיך הפלסטיקה שלו? המגירות חזקות?
על איזה מקפיא את ממליצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: