באיזה עיר?עסק של עיצוב אירועים
אלעדבאיזה עיר?
לא מכירה.. אבל צריך לבדוק איזה עיתון שכונתי אנשים אוהבים לקרוא ולפרסם שםאלעד
הפרסום הכי טוב לעסק כזה .. הוא מקומות פרסום של חוברות של חתונות וכל הדברים מסביב וכוי....השאלה היא אם העיתון הוא מקום פירסום רלוונטי לעסק כזה כי אנשים לא זוכרים מה היה כתוב בעיתון שהם רוצים לעשות אירוע מה אומרים?
השאלה היא אם העיתון הוא מקום פירסום רלוונטי לעסק כזה כי אנשים לא זוכרים מה היה כתוב בעיתון שהם רוצים לעשות אירוע מה אומרים?
אני יותר עוסקות באירועי משפחות משהו יותר בקטנה מעבודה עם מפיקים אם יש לכם עוד רעיון בענין אשמח לשמוע תודה רבה!אולי אפשר רגע צעד אחורה, לחדד את הנקודה
הרי המטרה היא לא לפרסם כדי לפרסם, אלא המטרה היא להביא כמה שיותר לקוחות שמעוניינים בעיצוב אירועים.
הלקוחות האלו, הם או פרטיים (אירועי משפחות בד"כ) או מפיקים (אירועי מוסדות/חברות/וצפונה).
השאלה איפה לשים להם את ה"""רשת""" כדי לדוג אותם.
לקהל המפיקים אפשרי לדעתי פניה אישית אליהם או למשרד שלהם (תלוי בגודלם..) עם הצעה לשת"פ ועבודה (סוג של) אצלם.
לקהל הפרטיים אני יחשוב
זה על קצה המזלג. כמובן שיש עוד המון שאלות ואפשר עוד לחדד וכו. אם תרצו באישי.
אם המטרה היא פרסום בשביל הספורט אז לדעתי קוראים אלעד מעולהה (כמובן אם לא נגיע למסקנה שזו הדרך ללקוחות הפרטיים, שגם אז הוא מעולה ולא רק לבריאות)
לגבי מפיקים אם זה מעניין יש לי הצעה אם מתאים תגידו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: