גן סאקר
אז כך, אין ספק שאחד המקומות זה "גן סאקר" יש שם הרבה מקומות לישיבה עם פרטיות ובנוסף יש שם את קפה גן סיפור שזה מקום מטריף בפרט אם אתם יושבים בחוץ שזה ממש מקום פסטורלי וכיפיאפשר בחוץ אפשר בתוכו/ בית קפה(הכשר ראוי) העיקר מקום שיהיה בו קצת פרטיות. קרוב לכניסה הראשית.
(לא שידוכים)
תודה רבה
הייתי ממליץ על איזור גשר המיתרים - ירמיהו.
מלבד האיזור עצמו, שהוא איזור מדהים ויפה ומרכזי - שנח להגיע לשם בתחבורה ציבורית - ישנו באיזור גם את סנטר 1 - מרכז קניות חווייתי שגם חנויות של קפה וגלידה לא יחסרו שם.
מלבד זאת, המקום קרוב גם לרחובות שקטים ומרכזיים, כמו אהליאב, המ"ג, פנים מאירות והצבי ובסמוך אליהם ניתן למצוא גם גינות גדולות ירוקות ומרווחות הרחוקות מכל הרעש וההמולה של העיר, אע"פ שהן קרובות מאוד לשם.
מקווה שעזרתי!
בהצלחה!
קפה גן סיפור ירושלים - גן סאקר
בית קפה פסטורלי בגן סאקר ירושלים, תפריט חלבי-דגים מובחר, ידידותי לילדים ובע"ח. נפתח באוגוסט 2018 בליבו של גן סאקר, בתוך מבנה אדריכלי מרשים ביופיו.www.gansipur.co.il
מה עם לובי רמדה?אז כך, אין ספק שאחד המקומות זה "גן סאקר" יש שם הרבה מקומות לישיבה עם פרטיות ובנוסף יש שם את קפה גן סיפור שזה מקום מטריף בפרט אם אתם יושבים בחוץ שזה ממש מקום פסטורלי וכיפי
מה שכן מומלץ להזמין שם מקום אחרת סיכוי גדול שלא יהיה לכם שולחן פנוי
רמדה אני פחות מכירהמה עם לובי רמדה?
(בבתי הקפה הללו יש בעיה של הכשר לעומת הלובי שלא מחויבים לכאורה להזמין)
בשתי המקומות חייבים להזמין.מה עם לובי רמדה?
(בבתי הקפה הללו יש בעיה של הכשר לעומת הלובי שלא מחויבים לכאורה להזמין)
מקום עם שולחן ופרטיות, מוצל/סגור.רמדה אני פחות מכירה
בכל אופן השאלה אם את מעוניינת דווקא במקום סגור או שאפילו סתם לשבת בגן סאקר באיזה ספסל בגינה זאת גם אופציה
וחוץ מזה שבכל מקרה אני חושבת שיש דברים מסוימים שאתם בוודאי תוכלו להזמין בקפה גן סיפור גם אם אתם לא כל כך סומכים על ההכשר, כמו שוקו, קפה, קולה קר וכאלה
מדובר על שעות הבוקר.ברמדה הם מחייבים להזמין לפחות שתיה
אבל תמיד עמוס שם בערב ולא תמיד הם נותנים לשבת בלובי לפעמים רק במעבר צקום פחות נוח ולא ממוזג
רעיון מצוין, אבל...וולדורף אסטוריה
הכשר ראוי זה מהדרין ירושלים, או רובין, או משהו באמצע?הכשר ראוי
אנסה את הגן הבוטני.הכשר ראוי זה מהדרין ירושלים, או רובין, או משהו באמצע?
כי זה פער משמעותי מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: