הילדים הולכים עד לשם לתלות ולא זורקים בדרך? כל הכבוד להם! (או להורים שלהם)אנחנו עשינו מתלים בחדר ילדים מאוחורי הדלת - מאוד שימושי!!
לרוב לא!הילדים הולכים עד לשם לתלות ולא זורקים בדרך? כל הכבוד להם! (או להורים שלהם)
זו בדיוק הסיבה שחשוב למצוא מקום מעילים קרוב לכניסה לביתלרוב לא!
אבל לפעמים במקרים נדירים-אני מרימה את זה!
יש מצב לתמונה? נשמע מענייןיש לנו ארון הזזה למעילים, תיקים, חליפות, כובעים וכו'
צד (רוחב) אחד של הארון הוא המשך גבס לקיר שמאונך לקיר שמול הדלת והמסילות למטה על הרצפה ולמעלה מחוברות לגבס שיורד מהתקרה (החיבור למעלה מוסתר)
מאד נוח
השכנים העתיקו
וואו איזה דברים מהממים לוקחת מכאן רעיונותהכי אידיאלי לדעתי בכניסה לבית [אבל לא מול הדלת]
מקסימום מסתירים מאחורי נישה /וילון או משהו כזה
מפינטרסט
מה רוחב המסדרון שלך?מה העומק של כל הפתרונות שצוינו כאן? יש לי מסדרון די צר מול השירותים והאמבטיה. סמוך לכניסה, מתלבטת אם אפשרי לשים אחד מן הפתרונות שהוצעו כאן.
ארון סגור רק יותר יחנוקתודה, @א שיינפלד , מיקדת אותי.
רוחב המסדרון 84 ס"מ ובאמת יש שם מתלים וזה חונק. חשבתי שארון סגור יעשה את העבודה טוב יותר...
מי עשה לכם את זה ?יש לנו ארון הזזה למעילים, תיקים, חליפות, כובעים וכו'
צד (רוחב) אחד של הארון הוא המשך גבס לקיר שמאונך לקיר שמול הדלת והמסילות למטה על הרצפה ולמעלה מחוברות לגבס שיורד מהתקרה (החיבור למעלה מוסתר)
מאד נוח
השכנים העתיקו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: