נתניה
הוא פחות אוהבהרצליה? אולי המרינה
מזל טוב!!
פארק לאומי רמת גןאשמח שתשלפו כאן כל רעיון שעולה לכם למקום כייפי לפגישה אחרונה
באיזור המרכז
נגמרו לי הרעיונות,
עכשיו פרוגיסטים, תורכם!!!
מאמוש, אנחנו כבר התחתנו..עכשיו פרוגיסטים, תורכם!!!
אז איפה עשיתם פגישה ארונה?!מאמוש, אנחנו כבר התחתנו..
לחסידים אין כזו בעיה.....אז איפה עשיתם פגישה ארונה?!
איזה מסעדה היית ממליצה?יפו העתיקה ולסיום מסעדה בתל אביב
כןמחפוד
וחתם סופר פ״ת
אוכלים?
ת'אמת שאנחנו לא מצליחים להיזכר איך קראו לה... בכל זאת עברו כמה שניםאיזה מסעדה היית ממליצה?
יש שם עם כשרויות טובות?
בגדול יש אוטובוסים עד יפו עצמה?ת'אמת שאנחנו לא מצליחים להיזכר איך קראו לה... בכל זאת עברו כמה שנים
בתכנון המקורי רצינו ללכת למסעדה אחרת והיא היתה מפוצצת אנשים, הסתובבו עוד קצת ומצאנו אותה. חייב להיות שהיא בכשרות טובה. מקווה שיקפוץ לי השם. אבל צריך מונית או שאתם אוהבים ללכת כי אזור המסעדות זה הליכה רצינית מיפו העתיקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: