הלימודים בזום או פרונטלי?בגדול הכי קל ועם כמה שפחות דרישות זה נוות ישראל.
מ16:00-22:00
לכאורה השכר לימוד הוא אותו דבר בכולם, כי זה כפוף לשכר לימוד אוניברסיטאי.
ההבדלים אולי יהיו קטנים בדמי רישום, בתשלום לחוי ארנפלד, בתשלום לנוות ובמקביל גם להרצוג.
חלק פרונטלי וחלק מרחוק לא בזום, התואר נחשב אקדמאי. הכי טוב להתקשר אליהם ולשאול בדיוק כי זה משתנה בין המסלולים.הלימודים בזום או פרונטלי?
זה נחשב תואר אקדמאי או תואר אקוילנטי?
לא מדויק אני לומדת שם השנה והיו לנו עד עכשיו רק 3 מפגשים (לא כולל מבחנים)יש קורסי ההשלמה. באנגלית, אוריינות ועוד. שזה בטלפון.
(מתחיל עוד כחודש.)
התואר עצמו הוא ברובו במכללה עצמה בירושלים.
קשור למלחמה, או בלי קשר?לא מדויק אני לומדת שם השנה והיו לנו עד עכשיו רק 3 מפגשים (לא כולל מבחנים)
כןקשור למלחמה, או בלי קשר?
סתם מעניין...
הלימודים לתואר מתחילים עוד חודש ?יש קורסי ההשלמה. באנגלית, אוריינות ועוד. שזה בטלפון.
(מתחיל עוד כחודש.)
התואר עצמו הוא ברובו במכללה עצמה בירושלים.
בנוות.הלימודים לתואר מתחילים עוד חודש ?
איפה ?
עשיתי את זה ואין השוואה למקומות אחריםהיום דיברתי עם נוות והבנתי שזה אותו מספר שעות כמו במכללות אחרות פשוט מחולק ליומים בשבוע(אפשר להתחיל מחודש הבא קורסים ואז זה יום אחד בשבוע)
איך ניתן לקבל מלגה ?עשיתי את זה ואין השוואה למקומות אחרים
זה קל בהרבה יותר
אפשר למרוח את זה על שנה וחצי וככה זה פעם בשבוע ולי ספציפית הרוב היה מהבית
הגעתי מחוץ לעיר
אפשר לקבל מלגה של משרד החינוך למיטב ידיעתי
דרך אתר של משרד החינוך עד כמה שאני זוכרתאיך ניתן לקבל מלגה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: