יש לך דוגמא של מבצע טוב במחיר באיזור הזה, או שדעתך לקנות איכותי במחיר יקרעדיף מבצעים טובים באמזון
שמעתי שיש שם מבצעים על דברים כאלו, אולי מישהו יביא מבצע משם לטובת הכלל.עדיף מבצעים טובים באמזון
ללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!1.מקדחה רוטטת בוש 600W - במזוודה
איך מורידים את הסרטון הזה ?ללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!
האם נכון לקנות מקדחה לשימוש ביתי או אולי עבר זמנה של המקדחה? | סרטון הדרכה | צדקי לירן
סרטון הדרכה זה, למתחילים ולחובבים, שרוצים / מתחזקים את הבית לבד מסביר את הלוגיקה שמאחורי הרעיון של השימוש במקדחה לצרכים ביתיים והאם נכון בכלל להחזיק מקדחה או...www.youtube.com
כןאם אתה שואל אותי תרוץ על זה [מברגה]
גם אם זה יחזיק לך שנתיים שווה 200 שקל
לי אישית יש מילווקי אז אין השוואה ....
דרך אגב זה באמת עולה 200?
אולי תפרט על איזה חברה מדובר ומה המחיר?
אגב זה לא מברגה זה "מפתח ברגים" יכול להיות שיש מתאם מיוחד ואז אפשר להשתמש בזה כמברגה,
אני משתמש בזה עם מתאם סטנדרטי לביטים.אגב זה לא מברגה זה "מפתח ברגים" יכול להיות שיש מתאם מיוחד ואז אפשר להשתמש בזה כמברגה,
אגב זה אימפקט?
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרתאגב זה לא מברגה זה "מפתח ברגים" יכול להיות שיש מתאם מיוחד ואז אפשר להשתמש בזה כמברגה,
אגב זה אימפקט?
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרת
זה גם קודח בקיר או רק להברגת ברגים?
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרת
זה גם קודח בקיר או רק להברגת ברגים?
מהסרטון הזה רואים שגם מקדחה עבר זמנה אז ודאי שמברגה שאולי קודחת כמה מילימטר אחריללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!
האם נכון לקנות מקדחה לשימוש ביתי או אולי עבר זמנה של המקדחה? | סרטון הדרכה | צדקי לירן
סרטון הדרכה זה, למתחילים ולחובבים, שרוצים / מתחזקים את הבית לבד מסביר את הלוגיקה שמאחורי הרעיון של השימוש במקדחה לצרכים ביתיים והאם נכון בכלל להחזיק מקדחה או...www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: