חדשה או יד 2?אני קניתי לאחרונה את המצלמה הזו
אמנם באמת חדה אבל לדוג בתמונות של 2 אנשים או יותר
המצלמה מפוקסת רק על אחד מהם והשאר מטושטשים
יש אפשרות להגדיר שלא יהיה כך?
כמו כן אשמח סתם להוראות בסיסיות לצילום ביתי במצלמה הזו
תודה רבה
יכול להיות שההגדרה צילום מאקרו פעילה? (אייקון פרח)אמנם באמת חדה אבל לדוג בתמונות של 2 אנשים או יותר
אם שני האנשים לא נמצאים באותו מרחק מהמצלמה, אכן הפוקוס יהיה רק על אחד מהםאמנם באמת חדה אבל לדוג בתמונות של 2 אנשים או יותר
איך מעבירים את זה?יכול להיות שההגדרה צילום מאקרו פעילה? (אייקון פרח)
אם כן להעביר לאייקון של ההר.
כמוכן, סגירת צמצם אמורה לעזור אם נמצאים בשליטה ידנית מלאה או חלקית.
אותו מרחק...אם שני האנשים לא נמצאים באותו מרחק מהמצלמה, אכן הפוקוס יהיה רק על אחד מהם
לכן האפשרות היא או לכוון את הפוקוס באופן ידני - לסגור את הצמצם (להעלות את הערכים של הF)
או לבחור מצב צילום מתאים - פחות מכירה את התוכניות המובנות
אותו מרחק...
כמה אנשים אחד ליד השני
וואו תודהתחפשו בהגדרות מצב פיקוס יש מצב נקודה ויש מצב של כל הסביבה יתכן וזה נמצא על מצב נקודה ואז זה מפקס על מי שבנקודה אם זה על הסביבה אז המצלמה עושה מעין ממוצע וכל מי שבאותו מרחק פחות או יותר יצא מפוקס או בטלו מצב של זיהוי פנים ונסו לראות אם זה פתר את הבעיה כי בזהוי פנים ההיא גם מזהה פנים וגם מפרסת נקודתית לפנים ואז השאר יוצאים פחות מפוקסים מצב דומה יש למדידת אור אם רוצים שהסביבה של משהו בהיר תצא כהה אז שמים מצב נקודה ומכוונים על האובייקט במקום הכי בהיר שלו אבדוק ואם אמצא יש לי תמונה שצילמתי באור יום ברווז וכל הרקע יצא שחור אם אמצא אעלה לכאן את הפרח וכו שצויין למעלה מוצאים על המצלמה עצמה לא בתפריט יש ציור של פרח זה מיוחד לצילום מאקרו מקרוב מאוד ובמצלמות שיש להם זום ענק לצלם גם במצב של מרחק בינוני צפה בקובץ המצורף 1648831
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: