המוןןןןן---- זמן למצלמה....6 שנים למצלמה זה נקרא הרבה שנים ?
גם לי זה קורא
מדובר במצלמה sx740 שבאה לעולם רק לפני 5 שנים ואגב המצלמה נראית חדשה כאילו השתמשו בה רק חודש(אגב, זה אומר שהמצלמה מש אבל ממש ישנה)
לכן מסתבר שזאת הבעיה השאלה מה זה יקר כי נגיד 300 שקל לא איכפת לי לשלם על זההיתה לי בעיה דומה
יש קבל במצלמה ששומר את ההגדרות שהגדרת כשהמצלמה כבויה בין השאר תאריך וכו
הוא כנראה נשרף וצריך להחליף אותו
לא בטוח ששוה כסף לתקן את זה ולא בטוח שהמעבדות מחזיקות את החלק הזה לכל דגם
בזמנו בררתי לגבי המצלמה שלי ונאמר לי שיקר להחליף את זה
לא קשור, הסוללה נגמרת גם ללא שימושהמצלמה נראית חדשה כאילו השתמשו בה רק חודש
למה בעצם המצלמה צריכה סוללה פנימית כשהיא כבויה למה היא לא משתמשת בסוללה הרגילה?לא קשור, הסוללה נגמרת גם ללא שימוש
מדובר במצלמה sx740 שבאה לעולם רק לפני 5 שנים ואגב המצלמה נראית חדשה כאילו השתמשו בה רק חודש
לכן מסתבר שזאת הבעיה השאלה מה זה יקר כי נגיד 300 שקל לא איכפת לי לשלם על זה
למה בעצם המצלמה צריכה סוללה פנימית כשהיא כבויה למה היא לא משתמשת בסוללה הרגילה?
להטעין לפחות כל 3 חודשים אם מדובר בבטריה מקורית של קנון עד 6\7 שנים מההפעלה הראשונהלפי מה שהבנתי
יש סוללה פנימית ששומרת את הגדרות השעה והתאריך.
לסוללה הפנימית אין מדי הרבה כוח, והיא נטענת כל הזמן מהסוללה הרגילה שאנו מטעינים ומחזירים.
באם לא מטעינים תקופה ארוכה את הבטריה שבמצלמה, ממילא הבטריה הפנימית לא מקבלת חשמל, ולפעמים היא פשוט נגמרת.
העצה, לדאוג להטעין כל תקופה קצרה את הבטריה, אפילו שלא משתמשים.
אם כבר נגמר הבטריה הפנימית אין מה לעשות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: