מצלמת וידאו sony pmw-200

shuki05

משתמש צעיר
לצלמים שביננו, מישהו מכיר את המצלמה הזאת?

השאלה שלי לגביו:

המצלמה כעיקרון מצלמת על 4 ערוצי אודיו, ורציתי לשאול האם ניתן להגדיר לו שיצלם רק על 2 ערוצים, כי בתוכנת עריכה שאיתה אני עובד היא לא מכירה קבצים עם 4 ערוצים, והיא לא מצליחה לקבל פורמט אודיו כזה, ואז הוא מייבא וידאו ללא שום סאונד.

(הוידאו בפועל צולם רק על 2, אבל בתוכנה זה מראה 4 שמתוכם 2 ריקים).

אודה על תשובתכם!

finalcutter

משתמש רשום
עם איזו תוכנה אתה עובד?

כנס לאתר של סוני ותוריד קודק או פלאגאין לתוכנה שלך שיעזרו לך לייבא קבצים של xdcam ex ישירות לפרוייקט שלך. תבדוק בהגדרות הפרוייקט,יכול להיות שכבר מותקן לך ואם כן אז אתה אמור לפתוח פרוייקט שמתאים ספציפית לסוג הקבצים שצילמת ואז ייפתחו לך כל ארבעת הערוצים ביחד עם הוידאו.

shuki05

משתמש צעיר
נכתב ע"י finalcutter;1025411:
כנס לאתר של סוני ותוריד קודק או פלאגאין לתוכנה שלך שיעזרו לך לייבא קבצים של xdcam ex ישירות לפרוייקט שלך. תבדוק בהגדרות הפרוייקט,יכול להיות שכבר מותקן לך ואם כן אז אתה אמור לפתוח פרוייקט שמתאים ספציפית לסוג הקבצים שצילמת ואז ייפתחו לך כל ארבעת הערוצים ביחד עם הוידאו.

אני מסתבך למצוא כזה דבר, בעיקר שהכל באנגלית. יש לך דרך למצוא בצורה קלה ולהעלות לי קישור?
אני צריך את זה לפרימייר/מדיה אנקודר CS4, למחשב- XP 32 bit.
לקבצי MP4 שמצולמים במצלמת sony pmw-200.

ממש תודה!

finalcutter

משתמש רשום
תעשה את הניסיון הבא :

פתח פרוייקט חדש ובחר ב xdcam ex 1080i 50i (בהנחה שכך צילמה המצלמה)
אחר כך תשתמש ב media browser (מניח שזה איפשהו ליד ה import) שיש לך בפרמייר על מנת לראות את הקבצים שבמחשב ובחר בקבצים שאתה רוצה לייבא לפרמייר ומשם תמשיך.
אני לא מכיר את הפרמייר וכל זה מתוך התקשקשות קצרה ברשת , אז אני מקווה שזה באמת יעזור ולא צריך להוריד שום תוסף לתוכנה.
אולי בקרוב יגיב פה מישהו שמכיר את הפרמייר יותר טוב ועבד כבר עם xdcam ex על המחשב שלו.בכל מקרה אשתדל לעזור במידת האפשר.
בהצלחה !

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה