נסי לדבר עם מוקד 119, נראה שזה קשור ואם כן אז מן הסתם את לא היחידה.לא ידעתי שאסור לאשר את המצלמה ואישרתי!!!!11
ועכשיו המחשב נפתח עם מסך שחור וסרגל העבודה למטה ריק רק חיפוש ותאריך, ניסיתי כבר כמה פעמים לסגור ולפתוח וזה חוזר על עצמו!!!
מה קורה למחשב זה קשור או שהמחשב החליט לשחק איתי?
לפי מה שהם כותבים שם אז כן הוא מיועד לאנשים שלא דוברים מחשבית@trew האם זה קורס בלשון בני אדם שלא למדו תכנות בעשרים השנים האחרונות?
דבר ראשון תדביקי מדבקה על המצלמה במחשב.לא ידעתי שאסור לאשר את המצלמה ואישרתי!!!!11
ועכשיו המחשב נפתח עם מסך שחור וסרגל העבודה למטה ריק רק חיפוש ותאריך, ניסיתי כבר כמה פעמים לסגור ולפתוח וזה חוזר על עצמו!!!
כדאי לנתק את האינטרנטבינתיים זה הסתדר..
אבל אני מפחדת ללכת לישון?
איראן? על המחשב שלי? זה סיוטי לילה............
לפי מה ששמעתי עד עכשיובינתיים זה הסתדר..
אבל אני מפחדת ללכת לישון?
איראן? על המחשב שלי? זה סיוטי לילה............
לא מדויקלפי מה ששמעתי עד עכשיו
המתקפות שהיו היום הם לא של איראנים
אלא של חבר'ה מטורקיה , אפריקה ורצועת עזה
וזה משהו יחסית קל,
אם הבנתי נכון, אז זה לא פגע בתוכן האתרים אלא רק חיצונית
אז כנראה שאפשר לישון רגוע....
אדרבהלא מדויק
לפי מה ששמעתי עד עכשיו
אם הבנתי נכון,
אז כנראה
די, איזו נאיביות של אנשים כאן.אני אישרתי מצלמה ולא קרה לי כלום
מה הכוונה לאשר מצלמה?לא ידעתי שאסור לאשר את המצלמה ואישרתי!!!!11
לא אומר קחי את זה כשיעור למידה אבל בהחלט כדאי שיעברו פה החברים על הקורס הבא
מקדם הגנה בסייבר - כלים להתנהלות בטוחה ברשת
campus.gov.il
לא ידעתי שאסור לאשר את המצלמה ואישרתי!!!!11
כשהמצלמה דולקת יש מנורה דולקת ואם היא לא נדלקה אני לא מוסרטדי, איזו נאיביות של אנשים כאן.
הם יכולים לשלוף את הנתונים שלך או הסרטות מביכות גם עוד עשר שנים כשתהיה בני גנץ 2 או לחילופין הרב הראשי הבא...
תצאו מסמטאות ירושלים ובני ברק העולם הרבה יותר עצום, כוחני ומאיים!
כן הם יוציאו סרטון איך שחיטטתי באף וישלחו לשוויגרדי, איזו נאיביות של אנשים כאן.
הם יכולים לשלוף את הנתונים שלך או הסרטות מביכות גם עוד עשר שנים כשתהיה בני גנץ 2 או לחילופין הרב הראשי הבא...
תצאו מסמטאות ירושלים ובני ברק העולם הרבה יותר עצום, כוחני ומאיים!
גם אני אישרתי ולא קרה כלום.כשהמצלמה דולקת יש מנורה דולקת ואם היא לא נדלקה אני לא מוסרט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: