מותר!האם מותר לעשות שימוש בתמונת הנחיה או במסכה באתרי הבינה המלאכותית?
זה לדעתי משהו שאי אפשר לעשותוואו
זה משהו שאני לא יודעת לעשות
אז מי שעושה תעלו בבקשה הסבר איך עשיתם
אתגר קשה מאוד
לא ברור לי איך הצלחתם בכלל לעשות את הדוגמא ...
מחכה לתוצאות....
מעניין
הדוגמא באתגר לא נוצרה ע"י 'תוכנת עריכה בAI'זה לדעתי משהו שאי אפשר לעשות
אלא לערוך בתוכנות ai
לא ליצור שני תמונות בנפרד ...
זה הפרומפט (במיקרוסופט דיזיינר)-
אפשר, הבעיה שהוא מחרפן אותי!!ליצור שתי תמונות בנפרד לא יודעת אם אפשרי, אבל אפשר ליצור שתי תמונות ביצירה (תמונה) אחת!
במחוללים מבוססי Open-AI שפתוחים בנטפרי (DallE3 ב-Nightcafe) אין אפשרות ליצור שתי תמונות נפרדות בבקשה אחת (נ.ב. אין לי מידע לגבי GPT בצ'אט {זמין בתשלום בלבד})זה הפרומפט (במיקרוסופט דיזיינר)-
Create for me two realistic pictures in the style of find the differences (two pictures are completely identical except for some small and inconspicuous differences) In the picture two cute little boys are walking hand in hand to shop at the supermarket
(מתורגם מעברית בגוגל)
ניסיתי את זה בשינוי (כשהפורמט דיי דומה) במייקרוסופט דיזיינר ולא הולך ליזה הפרומפט (במיקרוסופט דיזיינר)-
Create for me two realistic pictures in the style of find the differences (two pictures are completely identical except for some small and inconspicuous differences) In the picture two cute little boys are walking hand in hand to shop at the supermarket
(מתורגם מעברית בגוגל)
תודה ענקיתזה הפרומפט (במיקרוסופט דיזיינר)-
(מתורגם מעברית בגוגל)
מה כוונתך?גימיקי
נראה לי לשים לב יותר לאיכות העמידה באתגר. פחות בסגנון התמונה והחמידות שלהמה כוונתך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: