רייזי בירנבוים
קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
אז אחרי שאהבו את המתכונים פה ופה עשיתן לי חשק להעלות עוד!
חצי שנה אחרי החתונה, ולצערי אני מוצאת את עצמי רחוקה מהדיאטה, רחוקה מהכללים ששמתי באדיקות לפני החתונה, ואוכלת כמעט כל מה שלא זז....
אבל שמתי לעצמי כללי ברזל - שאותם לא מפרים.
אחד מהם הוא: בצק עלים לא נכנס הביתה.
את האמת שלי זה לא קשה אפילו כי אני כל כך רגילה לא לגעת בזה..., אבל בעלי ממש אוהב, ואני אוהבת להכין לו מה שהוא אוהב...
אז ניסיתי, לא הבטחתי ולא מבטיחה שזה אותו דבר, אבל הוא מרוצה מספיק מהתוצאה, מבחינתו לא צריך יותר בצק עלים - מבחינתי הצלחתי!
פיציות:
הכי פשוט שיש:
לוקחים טורטיה, מורחים קטשופ או רסק עגבניות (אני אוהבת למרוח גם גבינת שמנת אבל לא חובה)
מפזרים תבלינים - פלפל שחור, אורגנו, אפשר תבלין לפיצה
מוסיפים גבינה צהובה, זיתים, וזהו.
מגלגלים לרול, חותכים לפרוסות, מעמידים את הפרוסות על התבנית ואופים.
צפה בקובץ המצורף IMG_8828.jpg
אזני המן
בערב פורים הכנתי את אותו מתכון של הפיציות, רק במקום לגלגל קיפלתי לצורת אוזן המן ואפיתי.
(רק שימו לב שזה מתייבש מהר מאד)
צפה בקובץ המצורף IMG_8862.jpg
בורקס כרוב
מאדים כרוב עם קצת בצל מטוגן וממש קצת מים עד שהצבע הופך לזהוב.
ממלאים טורטיה בכרוב המאודה, מגלגלים, מורחים מעל קצת מהנוזלים של הכרוב ומפזרים שומשום.
אופים בחום גבוה כדי שיהיה יבש וקריספי.
בתיאבון!
צפה בקובץ המצורף IMG_8882.jpg
עוד לא ניסיתי משהו מתוק (פחות הטעם שלו) אבל לדעתי יכול ללכת!
רק שימו לב שזה המוציא (יכול להיות שאחרי שהופך לבורקס יהיו דעות שזה כבר לא, תבררו)
בהצלחה!
עריכה: @prog למה אני לא מצליחה לצרף תמונות נורמלי? מה קרה?
חצי שנה אחרי החתונה, ולצערי אני מוצאת את עצמי רחוקה מהדיאטה, רחוקה מהכללים ששמתי באדיקות לפני החתונה, ואוכלת כמעט כל מה שלא זז....
אבל שמתי לעצמי כללי ברזל - שאותם לא מפרים.
אחד מהם הוא: בצק עלים לא נכנס הביתה.
את האמת שלי זה לא קשה אפילו כי אני כל כך רגילה לא לגעת בזה..., אבל בעלי ממש אוהב, ואני אוהבת להכין לו מה שהוא אוהב...
אז ניסיתי, לא הבטחתי ולא מבטיחה שזה אותו דבר, אבל הוא מרוצה מספיק מהתוצאה, מבחינתו לא צריך יותר בצק עלים - מבחינתי הצלחתי!
פיציות:
הכי פשוט שיש:
לוקחים טורטיה, מורחים קטשופ או רסק עגבניות (אני אוהבת למרוח גם גבינת שמנת אבל לא חובה)
מפזרים תבלינים - פלפל שחור, אורגנו, אפשר תבלין לפיצה
מוסיפים גבינה צהובה, זיתים, וזהו.
מגלגלים לרול, חותכים לפרוסות, מעמידים את הפרוסות על התבנית ואופים.
צפה בקובץ המצורף IMG_8828.jpg
אזני המן
בערב פורים הכנתי את אותו מתכון של הפיציות, רק במקום לגלגל קיפלתי לצורת אוזן המן ואפיתי.
(רק שימו לב שזה מתייבש מהר מאד)
צפה בקובץ המצורף IMG_8862.jpg
בורקס כרוב
מאדים כרוב עם קצת בצל מטוגן וממש קצת מים עד שהצבע הופך לזהוב.
ממלאים טורטיה בכרוב המאודה, מגלגלים, מורחים מעל קצת מהנוזלים של הכרוב ומפזרים שומשום.
אופים בחום גבוה כדי שיהיה יבש וקריספי.
בתיאבון!
צפה בקובץ המצורף IMG_8882.jpg
עוד לא ניסיתי משהו מתוק (פחות הטעם שלו) אבל לדעתי יכול ללכת!
רק שימו לב שזה המוציא (יכול להיות שאחרי שהופך לבורקס יהיו דעות שזה כבר לא, תבררו)
בהצלחה!
עריכה: @prog למה אני לא מצליחה לצרף תמונות נורמלי? מה קרה?