מצאתי כרטיס אשראי בירושלים

ירושלמית0

משתמש סופר מקצוען
מצאתי השבוע כרטיס אשראי בירושלים
באזור רב שפע
אם מישהו איבד אפשר לפנות אליי.
יום טוב!

משה אשכנזי@צילום מקצועי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אפשר להתקשר למספר הרשום מאחורה. הם יפנו אותך למאבד בשיחת ועידה.
מסתמא שעד עכשיו הוא ביטל את הכרטיס ואם תחזור אליו בהקדם תחסוך לו לקנות כרטיס חדש +קנס...

ירושלמית0

משתמש סופר מקצוען
אפשר להתקשר למספר הרשום מאחורה. הם יפנו אותך למאבד בשיחת ועידה.
מסתמא שעד עכשיו הוא ביטל את הכרטיס ואם תחזור אליו בהקדם תחסוך לו לקנות כרטיס חדש +קנס...
התקשרתי,
הם מבקשים להזדהות במספר זהות
מה אני אמורה לעשות?

משה אשכנזי@צילום מקצועי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
או שתקישי את המספר זהות שלך או שתמציאי כל מיני מספרים ואז יבקשו שוב כי המספר שלך לא קיים אצלם. וכך מספר פעמים. עד שבפעם שלישית המערכת אוטומטית מזהה בעיה ומפנה אותך לנציגת שירות..
יתכן ויגידו לך לגזור את הכרטיס כי הוא כבר מבוטל...

חגיתי

משתמש מקצוען
איזה חברת אשראי הכרטיס? בד"כ יש מספר לאובדן בלי להקיש תעודת זהות
ואת יכולה סתם להמציא ובסוף יעביר לנציג

תמי פריימן

משתמש פעיל
צילום מקצועי
הם אומרים לגזור מחכים לשמוע שגזרת ומחייבים את בעל הכרטיס לחדש

תמי פריימן

משתמש פעיל
צילום מקצועי
למה לגזור?
אולי בעל הכרטיס עוד לא ראה שהוא נאבד?
אפשר לחסוך את כל העגמת נפש הזאת..

פשוט אל תתקשרי לויזה כי זה מה שהם ידרשו ממך לעשות

חגיתי

משתמש מקצוען
לא נכון, תתקשרי מיד לחברה בד"כ מה שחברת אשראי עושה- ועידה עם הלקוח אומרים לו שמצאו את הכרטיס ואז הלקוח יכול להחליט אם הוא רוצה את הסיכון של להשאיר תקין ויבוא לקחת או לבטל
אם הלקוח לא עונה אז החברה חייבת לבטל את הכרטיס והיא מבטלת בעצמה אז לא משנה לה אם הכרטיס ביד שלך לא גזור כי אין אפשרות להשתמש
(לגבי הלקוח אם יודע שהכרטיס נמצא אצל מישהו אחר כמובן שאם חרדי ויודע שחרדי מצא בד"כ יתן אמון וישאיר תקין אבל באזורים לא דתיים לא נראה לי שמישהו יקח סיכון וישאיר את הכרטיס)

מתוק מדבש

משתמש מקצוען
לי קרה שהייתי בחתונה וקבלתי טלפון מחברת האשראי שנמצא כרטיס האשראי שלי, אני אפילו לא ידעת שהוא אבד, התברר שבדרך לאולם כמה רחובות ממנו נפל לי הכרטיס אשראי ונמצא ע"י עוברת אורח שהתקשרה לחברה והם מיד יצרו איתי קשר בשיחת ועידה עם המוצאת ותוך כמה דקות הכרטיס היה שוב אצלי, מה שכן הייתי צריכה להתקשר שוב לחברת האשראי כדי שיפתחו אותו לשימוש הוא ננעל אוטומטית ברגע שהודיעו על אובדן.

חגיתי

משתמש מקצוען
אני פעם מצאתי בעיר שלי(ביתר עילית) כרטיס אשראי בזמן של ערב פסח ליד תחנת אוטובוס במרכז קניות
בדקתי את השם וחיפשתי בספר טלפונים
למזלי מצאתי את השם כי היה שם לא כ"כ נפוץ והתקשרתי והבן אדם בא לקחת(התברר שגר 2 בנינים לידי) עשיתי את זה כי זה זמן לחוץ של ערב פסח וריחמתי על בעל הכרטיס, הוא באמת הודה לי מאד
אבל בירושלים זה עיר גדולה וגם לא בטוח שבעל הכרטיס שמצאת גר בירושלים עדיף שתתקשרי לחברה(אם לא התקשרת עד עכשיו)

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
חברת כאל אובדן או גניבה: 03-5723666 24 שעות ביממה

wsl

משתמש חדש
יש על הכרטיס שם, אולי תשתפי אותנו, ומישהו פה יכיר, (כמובן שתחזירי את זה רק בהצגת ת.ז.)
גם אני מצאתי כרטיס בקניון רמות בירושלים. לא מוצאת באגרון/ספר טלפונים למי להחזיר. לא מצליחה בטלפונים לחברת האשראי להגיע לנציג אנושי...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה